De toekomst draait op slimme oplossingen

Ontwikkel jij mee?

Het komende decennium staat in het teken van schoner produceren en minder resources verbruiken. Slimme machines gaan daar een onmisbare rol in spelen. Ben jij een engineer met passie voor techniek en goede coding skills? Ontwikkel dan mee!

De smart industry bouwt oplossingen

Sneller medicijnen vinden, efficiënter tomaten produceren of zuiniger rijden, de maakindustrie zorgt ervoor. Onze engineering consultants helpen binnen verschillende branches met het ontwikkelen van de nodige oplossingen.

Bij Ndus3 ontwikkel je meer

Of je nou net afgestudeerd bent of al een tijdje bezig, bij ons ontwikkel je snel verder. Met klanten binnen automotive, health, energy en manufacturing werk je steeds aan nieuwe uitdagingen. Daarnaast bouw je aan je netwerk en leer je veel van ervaren collega’s.

Onze developers werken aan gave projecten…

Zelfrijdende trucks bij Terberg Benschop

Zelfrijdende trucks Terberg Benschop

Bij Terberg Special Vehicles helpen onze engineers bij het ontwikkelen en testen van software voor autonome terminaltrekkers. Deze wagens kunnen zelfstandig containers op haventerminals vervoeren en vormen een backup bij gebrek aan chauffeurs.

…en aan hun eigen development

Bij Ndus3 draait alles om development. Van goede software en slimme systemen, maar ook van je skills als developer. Wij helpen je zowel je vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je krijgt hiervoor een budget van tot wel 15% van je salaris.

Slimme laadpalen van Alfen

Alfen ontwikkelt energiesystemen voor de toekomst, van complete hoogspanningsgrids en batterij opslag voor windparken tot slimme laadpalen. Onze embedded software engineers houden deze laadpunten bug-vrij en zorgen dat ze nog efficiënter worden.

Slimme laadpalen van Alfen

Slimme laadpaal Alfen
Slimmer spoor Eurailscout

Efficiënter spoor door Eurailscout

Eurailscout werkt aan een veilig en betrouwbaar spoor met behulp van meettreinen. De verzamelde data wordt geanalyseerd en gebruikt voor onderhoudsadvies. Ndus3 software consultants helpen de benodigde software te ontwikkelen en verbeteren.

…en aan hun eigen development

Bij Ndus3 draait alles om development. Van goede software en slimme systemen, maar ook van je skills als developer. Wij helpen je zowel je vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je krijgt hiervoor een budget van tot wel 15% van je salaris.

Onze engineers over Ndus3

  • “Bij Ndus3 staat de engineer altijd op de eerste plaats. Dat merk je aan de ondersteuning bij opdrachten tot leuke uitjes en kleine attenties.”
  • “There is this human touch to professional development that makes Ndus3 the right place for me.”
  • “Ndus3 is een gaaf jong team van slimme mensen waar je veel van elkaar leert.”
  • “Ik heb bij Ndus3 echt sprongen gemaakt door de combinatie van vertrouwen, verantwoordelijkheid en ondersteuning.”

Een keer praten over jouw ontwikkeling?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan een het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en die ervaring hebben met code.

Wij geloven niet in CV’s en ingewikkelde procedures. Geef ons gewoon een belletje of stuur ons de link naar je LinkedIn profiel.

Bel of mail met Vasiliki via vasiliki@ndus3.com of 06 2151 4980,
ook voor vragen!

Marketing by

Ndus3 staat voor méér

Bij Ndus3 geloven we in ontwikkeling. In de ontwikkeling van een betere toekomst en in de ontwikkeling van de makers van morgen. Die developers ontwikkelen zich bij ons tot thought leaders en future captains.

Tegelijk weten we dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt. Daarom ondersteunen we het Jeugdeducatiefonds, waardoor meer kinderen kans hebben op een baan in de kennisindustrie. En is bij ons iedereen welkom, ongeacht geslacht, huidskleur, geaardheid, leeftijd of carrièrepad.

Een paar van onze vacatures

Bij Ndus3 heb je de zekerheid van een vaste werkgever en de afwisseling van uiteenlopende opdrachten. Dit zijn een paar van de plekken waar je aan de slag kunt.

Embedded Engineer - Vacature - Ndus3

PLC Engineer

Als PLC Engineer wordt je ingezet bij de softwarematig opbouw van nieuwe rioolwaterzuiveringen en vermalers op verschillende locaties (ziekenhuizen). Tevens ben je betrokken bij het beheer & onderhoud van de bestaande installaties. 

Bekijk de vacature »

Product Test Engineer

Wij zijn opzoek naar een Junior of Medior Test Engineer voor de regio Apeldoorn - Arnhem. Je zal gaan werken met een geavanceerde toolset (IATS) binnen een internationaal product ontwikkelingsteam.

Bekijk de vacature »

C++_QT ontwikkelaar - vacature - Ndus3

Java Developer

Wij zoeken Java Developers, en veel! De slimste van de klas met een gezonde dosis ambitie, net zo down-to-earth als wij en met een voorliefde voor koffie. Je strooit met oplossingen en programmeren is jouw “middle name”.

Bekijk de vacature »

Hi, ik ben Vasiliki.
Wil je meer weten over werken bij Ndus3? Mail me dan via vasiliki@ndus3.com of bel 06 2151 4980.
Of connect met me op LinkedIn.