Vertical farming software

Software
consultant in de
maakindustrie
worden?

Landbouw AI robot
FAQ - Veelgestelde vragen

Werk aan je
skills, bouw
aan je netwerk

En ontwikkel
de oplossingen
van morgen.

Energieopslag voor renewables

Ndus3 consultants bouwen met hun software en engineering skills aan de oplossingen van morgen. Ontwikkel verder bij onze high-tech klanten.

Sneller medicijnen vinden, efficiënter tomaten produceren of zuiniger rijden. Het komende decennium staat in het teken van schoner produceren en minder resources verbruiken. Slimme machines gaan daar een onmisbare rol in spelen. Onze software engineers helpen bij het ontwikkelen van de oplossingen die nodig zijn.

Onze developers werken aan gave projecten…

Bij Ndus3 ontwikkelen we meer

Of je nou net afgestudeerd bent of al een tijdje bezig, bij ons ontwikkel je snel verder. Met klanten binnen automotive, health, energy en manufacturing werk je steeds aan nieuwe uitdagingen. Daarnaast bouw je aan je netwerk en leer je veel van ervaren collega’s.

… en aan hun eigen ontwikkeling

Bij Ndus3 draait alles om development. Van goede software en slimme systemen, maar ook van je skills als developer. Wij helpen je zowel je vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je krijgt hiervoor een budget van tot wel 15% van je salaris.

Embedded software en IoT oplossingen worden steeds breder toegepast. De verzamelde data helpt om efficiënter te produceren, bijvoorbeeld in de landbouw. Ndus3 software consultants helpen de benodigde software te ontwikkelen en verbeteren.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures

Waarom kiezen voor Ndus3?

Wij hebben gaaf en divers werk waarbij je het verschil maakt. Ook als je pas net klaar bent met je opleiding. Want wij zorgen voor een goede beloning, één op één begeleiding en collega’s die je ondersteunen.

Bekijk onze complete arbeidsvoorwaarden

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom onze engineers blij zijn met Ndus3

Bij Ndus3 staat de engineer altijd op de eerste plaats. Dat merk je aan de ondersteuning bij opdrachten tot leuke uitjes en kleine attenties.

- Wouter Knol

Ndus3 is een mooi vervolg op mijn studie in Delft; ik leer veel van meer ervaren collega's en zit op verschillende uitdagende opdrachten. En het is een gezellig team!

- Mark Weijerman

Je eigen code, een "stukje tekst" zien werken op een MCU en je systeem zien aansturen, dat is toch iets wat me elke keer weer een kick geeft.

- Patrick van Bennekom

Mijn vorige werkgever was gespecialiseerd in één vakgebied. Bij Ndus3 werk ik in verschillende velden en gebruik ik diversere skills - super leerzaam!

- Stef van Dijk

Maak kennis met onze consultants

Lees meer

Ndus3 staat voor meer

Bij Ndus3 geloven we in ontwikkeling van een betere toekomst en in de ontwikkeling van de makers van morgen. Developers ontwikkelen zich bij ons tot thought leaders en future captains.

Tegelijk weten we dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt. Daarom ondersteunen we het Jeugdeducatiefonds, waardoor meer kinderen kans hebben op een baan in de kennisindustrie. En is bij ons iedereen welkom, ongeacht geslacht, geaardheid, huidskleur, leeftijd of carrièrepad.

Onze ambities