Ontmoet onze engineering consultants

Mark Weijerman

Wie kan ons verhaal nou beter vertellen dan de mensen om wie het draait bij ons?
Onze coders, testers en engineers vertellen waarom zij kiezen voor Ndus3 en wat het werken hier zo leuk maakt.

Maak kennis met Mark! Afgestudeerd in Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en klaar voor uitdagende opdrachten in de automotive, robotica of mobility sector. Mark werkt nauwkeurig en is in staat om op eigen initiatief of in teamverband te werken. Hij past zich gemakkelijk aan nieuwe omgevingen aan en houdt van een uitdaging zoals het ontwerpen van een nieuw product, problemen in productie oplossen of systemen testen en valideren. Hij doet grondig onderzoek, analyseert het probleem en transformeert dat naar oplossingen. Van ontwerp tot implementatie en specificatie tot validatie. Mark zorgt dat het voor elkaar komt en doet dat door gestructureerd te werk te gaan en de kwaliteit van zijn werk hoog te houden.

Tijdens zijn MSc Vehicle Engineering heeft hij aan projecten gewerkt waarbij hij voertuigdynamica heeft gesimuleerd, sensoren heeft geïntegreerd in een geschaald voertuig en voor zijn afstuderen een rijsimulator onderzoek heeft gedaan. Hier heeft hij op het gebied van hardware en software testen bedacht en uitgevoerd, en daarnaast data geanalyseerd en de systemen gevalideerd. Naast zijn studie heeft Mark zich bezig gehouden met nevenactiviteiten zoals het bekleden van een bestuursfunctie als externe betrekkingen bij een studievereniging tijdens de master, en na zijn master het publiceren van zijn thesis in een journal. Verder sport Mark graag, zowel tennis als hockey doet hij met veel plezier.

De ambitie van Mark is om ervaring op te doen in verschillende industrieën en zijn software skills uit te breiden om uiteindelijk van begin tot eind de beste oplossingen te kunnen vinden en implementeren als engineer. Hij hoopt binnen een aantal jaar als System Engineer zelf verantwoordelijk te kunnen zijn voor projecten waarbij hij het overzicht behoudt en andere kan aansturen om tot de beste oplossing te komen.

Ontmoet ook

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures