Zelflerende software binnen het life science domein.

Medische software

Van blockchain voor de logistiek en validatie van pharma producten tot intelligent waste management voor ziekenhuizen, de life science industrie staat alles behalve stil.

Pharma science engineering

Pharma

Binnen pharma gaat blockchain voor traceerbaarheid van grondstof tot patiënt zorgen. Big data gaat helpen medicijnen op DNA profielen af te stemmen. En ook deze industrie wil schoner worden. Onze engineers bij Pharmafilter helpen bijvoorbeeld om afvalwater van ziekenhuizen te zuiveren van medicijnen voordat het in het riool verdwijnt.

Biotech

Met onderzoek naar virussen als recent voorbeeld kennen we maar al te goed het belang van biomedisch onderzoek. Denk binnen deze sector aan de tools die nodig zijn voor dit onderzoek. BD Kiestra levert bijvoorbeeld complete laboratoriumsystemen voor medisch bacteriologische laboratoria.

Life science engineering
Medical equipment software

Medical devices

Een aparte tak binnen het life science spectrum is de ontwikkeling van medical devices. Philips is hierin de bekendste naam, maar Nederland telt nog veel meer innovatieve spelers op dit vlak. Wij zijn onder andere actief bij Wassenburg, waar onze development engineers helpen bij de ontwikkeling van desinfecterende machines.

Onze engineering vacatures in de life science

Bekijk meer vacatures

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.