Samen de schouders eronder.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Ndus3 geloven we in de ontwikkeling van een betere toekomst en de ontwikkeling van de makers van morgen.

Ontwikkelen zit in het DNA van Ndus3. Niet alleen omdat we oplossingen ontwikkelen of slimme code schrijven, maar ook omdat de ontwikkeling van onze engineers bij ons centraal staat. Omdat we ons realiseren dat ontwikkeling niet voor iedereen vanzelfsprekend is, zetten we ons ook in voor gelijke kansen voor kinderen.

Ndus3 staat voor duurzaamheid en milieu.

Duurzaamheid en milieu

Wij leveren de skills en gedrevenheid die onze klanten helpen richting een duurzame toekomst. Een toekomst waar in we efficiënter produceren, minder verspillen en schonere energie gebruiken.

Ndus3 staat voor een gezond en veilig werkklimaat.

Werkklimaat

De transities waar we voor staan vragen slimme en communicative makers met een technische achtergrond. Daar zijn er nu te weinig van. Daarom investeren wij als bedrijf in opleidingen en kennis.

Ndus3 levert een maatschappelijke bijdrage.

Maatschappelijke bijdrage

Helaas krijgt niet iedereen dezelfde kansen. Daarom ondersteunen we het Jeugdeducatiefonds. Zo maken meer basisschoolleerlingen een kans op goed vervolgonderwijs.

Ndus3 staat voor inclusiviteit.

Inclusiviteit

Bij Ndus3 is iedereen welkom, ongeacht geslacht, huidskleur, geaardheid, leeftijd of carrièrepad.

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures