Engineering consultants voor slimme oplossingen.

Smart industry consultant

Met onze diensten ondersteunen we de maakindustrie met handen, voeten, oren en ogen. En waar nodig met een stevige mening.

Onze diensten

Ndus3 levert consultancy, kant en klare solutions en kennisdeling. Hiermee helpen we diverse industrieën met de ontwikkeling van nodige oplossingen.

Smart Industry Consultancy

Consultancy

Onze engineering consultants combineren passie voor techniek, goede coding skills en kritisch denken. Daarmee levert Ndus3 extra mankracht en de frisse blik om een doorbraak te forceren.

Onze consultants worden op projectbasis ingezet, variërend van enkele maanden tot meer dan een jaar. Door periodieke opleidingen en intervisie blijven ze scherp.

Smart Industry Solutions

Solutions

Verschillende van onze klanten hebben machines en voertuigen die draaien op software. Deze machines staan op locatie of worden verhuurd, waardoor het onderhoud van de software tijdrovend is.

Voor deze klanten bieden we onze eigen OTA software binnen een SAAS model. Hiermee kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier op afstand firmware updaten.

Smart Industry Kennisdeling

Kennisdeling

Niet alleen intern, maar ook extern organiseren we kennis events, lezingen en workshops.
Hiermee zorgen we voor onderwijs, kennisdeling en inspiratie voor onze consultants, klanten en breder: de industrie als geheel.

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures