Engineering voor de energy industrie.

Windmolen efficiëntie

Genoeg grote uitdagingen en innovatiebehoefte in de energy sector. Ndus3 software engineers en testers zijn daar volop bij betrokken.

Smart energy consumption

Olie & gas

De afbouw van fossiele brandstoffen betekent niet dat er niet meer geïnnoveerd wordt in deze industrie. Schoner produceren, andere energiebronnen en CO2 afvangen zijn enkele thema’s waar grote bedrijven aan werken. Zo helpen onze engineers bij het onderzoek naar CO2 opslag bij de Gasunie.

Renewable energy

De ontwikkelingen op dit vlak zijn nog actueler na een periode met sterk gestegen energieprijzen. Nu de markt volwassener wordt, komt er ook meer vraag naar optimalisatie, verbeterd rendement en load balancing. Onze engineers helpen bij Enercon aan het meten en beheren van data die uit windparken wordt gehaald.

Zonnepaneel efficiëntie
Batterij

Opslag

Door pieken in zon en wind kan de prijs van stroom op sommige momenten zelfs negatief zijn. Volkomen logisch om te zoeken naar manieren om energie tijdelijk zo effectief mogelijk op te slaan. Een bedrijf dat aan grote batterijsystemen werkt is Alfen. Onze developers helpen hier optimale software voor te schrijven.

Distributie

Het stroomnet is vol, aansluitingen duren lang en piekbelastingen zijn een probleem. Werk aan de winkel dus voor innovatieve bedrijven om een veilig, betrouwbaar en veerkrachtig netwerk te bouwen. Onze engineers bij Elaad helpen bijvoorbeeld te onderzoeken hoe elektrische auto’s het grid kunnen helpen met Smart Charging.

Laadpaal software

Onze engineering vacatures in de energy

Bekijk meer vacatures

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.