Een compleet plaatje.

Je verdient bij ons een goed salaris dat past bij je skills. En geld is natuurlijk maar een onderdeel van het hele pakket. Auto, laptop, telefoon, thuiswerken..? You got it!

Salaris

Ndus3 biedt een marktconform salaris. Adverteren andere werkgevers met een hoger salaris? Vast, maar bieden ze ook dezelfde voorwaarden? Behalve leerzaam, nuttig en leuk werk zijn er nog veel meer redenen om voor ons te kiezen.

Mobiliteit

Als consultant verhuis je vaker van werkplek dan andere mensen. Een lease auto is bij ons dan ook een standaard optie. Overigens proberen we je altijd in de buurt van je woonplaats te plaatsen – minder reistijd is altijd prettig, toch?

Gear

Apple, Windows, Linux? Aan jou op welke laptop je het liefste werkt. En is je laptop afgeschreven, dan bieden we een aantrekkelijke overnameregeling. Hetzelfde geldt voor je telefoon en mobiel abonnement. Jij kiest!

Flexwerken

Flexibel werken kan op locatie bij de klant, op kantoor in Amsterdam of Arnhem of in je thuisoffice. En is jou thuis tijdelijk in Portugal? Ook dat is mogelijk – zolang de klant het er mee eens is kun je werken waar en wanneer je maar wil.

Vakantiedagen

Bij ons krijg je 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. Wil je meer kopen? Geen probleem. Kerst ruilen voor Ramadan is ook geen probleem trouwens. En natuurlijk heb je recht op volledig ouderschapsverlof.

Opleidingen

Bij Ndus3 heb je jaarlijks een opleidingsbudget tot 15% van je salaris. Zo heb je alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen tot een allround professional.

Bonusregeling

Wij bieden al onze werknemers een bonusregeling op basis van inzetbaarheid. Bij volledige inzetbaarheid kan je bonus oplopen tot 12% van je salaris!

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures