Ervaring met industriële software en testing.

Industriële software en smart industry

Onze consultants hebben vanuit hun opleiding en de praktijk ervaring met de meest uiteenlopende programmeertalen, test- en project-tools.

Solutions

C++ Development

C++ is een mid-level programmeertaal voor algemene doeleinden. Binnen de industrie wordt C++ vooral ingezet voor applicaties die hardware aansturen en regelen.

Full stack Development

Full stack staat voor allround, dus kennis van veel programmeertalen. Een full stack developer is iemand die kennis heeft van de hele technology stack in een project.

Qt Development

Qt is een software development kit geschreven in C++. Qt werkt zonder dat de code aangepast hoeft te worden op verschillende besturingssystemen en processoren.

Java Development

Java is een objectgeoriënteerde en platform-onafhankelijke programmeertaal. Java is gebaseerd op C++, maar beschikt over een grotere klassenbibliotheek.

Ruby Development

Ruby is een programmeertaal om makkelijk objectgeoriënteerd te programmeren. Ruby wordt meestal door een interpreter begrijpbaar voor de processor gemaakt.

Embedded Software Development

Embedded software is computer software die wordt gebruikt op chips die machines of apparaten aansturen, zoals een CNC frees of een wasmachine.

Python Development

Python is een open-source programmeertaal met een grote standaard bibliotheek. Kenmerkend is de leesbaarheid door het gebruik van tekstinspringing.

IoT Solutions

IoT staat voor Internet of Things. Dit zijn alle apparaten die via internetverbindingen met andere apparaten in contact staan en daarmee gegevens uitwisselen.

Engineering

CodeSys Engineering

CodeSys is een softwaretool die gebruikt wordt binnen industriële automatisering en voldoet aan de internationale industriële standaard IEC 61131-3.

PLC Engineering


Een PLC (programmable logic controller) is een apparaat met een microprocessor waarop een programma draait dat in staat is is om een industriële machine aan te sturen.

System Engineering

Systems engineering is het ontwerpen, managen en onderhouden van complexe (industriële) systemen. Binnen deze systemen werken hard- en software samen om een product te vervaardigen.

C# .NET Engineering

C# is een objectgeoriënteerde programmeertaal ontwikkeld door Microsoft die qua syntaxis en semantiek sterk op Java lijkt, maar waarin ook in andere programmeerstijlen gewerkt kan worden.

Powertrain Engineering

Een powertrain is het totaal van de elementen dat zorgt voor de beweging van een voertuig, zoals een auto, boot of vliegtuig.

Product Integration Engineering

Integration engineers plannen, ontwerpen en implementeren het integratieproces. Hierbij hoort ook het maken van documentatie die toekomstige developers uitleg over het systeem geeft.

Testing

System Software Testing

Bij systeemtesten wordt gekeken of een geïntegreerd systeem voldoet aan de vereisten. Hierbij is geen kennis vereist van de interne structuur van het systeem.

Hydraulic System Testing

Bij hydrostatische aandrijving wordt gebruikmaakt van een vloeistof onder druk om energie over te brengen. Een hydrostatische aandrijving bestaat uit een pomp, een motor en regelkleppen.

Project Management

Scrum

Scrum is een agile projectmanagement tool die vaak gebruikt wordt bij softwareontwikkeling waarbij men al doende leert. Binnen Scrum worden grote vraagstukken opknipt in sprints: kleine projectjes met een vaste lengte.

Kanban

Kanban is een projectmanagement methode die zowel de workflow als het daadwerkelijke werk dat het proces doorloopt visualiseert. Het doel is om knelpunten op te lossen en zo kostenefficiënte te bereiken.

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures