Wij voorzien vernieuwende industrieën van de beste engineers.

Sneller, efficiënter en schoner produceren: de maakindustrie gaat er voor. Onze klanten zijn te vinden in een paar van de meest vooruitstrevende gebieden van de smart industry.

Mobility

Onder mobility verstaan we mobiliteitsoplossingen voor zee, lucht, automotive, spoor, logistiek en infrastructuur. Ndus3 voorziet hierin klanten als Terberg Benschop en Eurailscout van ontwikkelaars.

Lees meer

Mobility engineering

Manufacturing

Bij manufacturing maken we binnen de industriële automatisering onderscheid tussen food, chips en agri-tech. Wij leveren onze engineers aan onder andere Bosch Thermo en Airborne.

Lees meer

Landbouw AI robot

Life science

Life science hebben we onderverdeeld in pharma, bio-tech & medical devices. Ndus3 heeft verschillende klanten in de life science industrie, zoals Pharmafilter en Wassenburg.

Lees meer

Medische software

Energy

Binnen Energy onderscheiden we olie & gas, renewables, opslag en distributie. Wij voorzien in de energy industrie klanten als Enercon, Alten en Alliander van onze consultants.

Lees meer

Renewable energy engineering

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures