Jouw ontwikkeling staat centraal

Space engineering

Wij geloven in de ontwikkeling van de makers van morgen. Behalve ervaring en een breed netwerk krijg je bij ons een ontwikkelbudget tot wel 15% van je salaris.

Of je nou net afgestudeerd bent of al een tijdje bezig, bij ons ontwikkel je snel verder. Met klanten binnen automotive, health, energy en manufacturing werk je steeds aan nieuwe uitdagingen. Daarnaast bouw je aan je netwerk en leer je veel van ervaren collega’s.

Opleidingen

Bij Ndus3 kun je doorlopend gebruik maken van ons cursusaanbod. Zin om Python te leren? Dat
kan. Aan de slag met PLC? Kan ook. Alles is mogelijk. Je krijgt een budget dat kan oplopen tot 15% van je salaris.

1 – 1 Begeleiding

Uniek binnen consultancy is dat je bij ons veel direct contact hebt met je Ndus3 manager. Dat betekent wekelijks een call om bij te praten en te sparren, en zeswekelijks een in-person meeting om te kijken hoe het met je gaat en wat je nodig hebt.

Brede werkervaring

Onze consultants zijn over heel Nederland aan de slag bij wel twintig verschillende bedrijven. Soms zit je ergens twee maanden, soms twee jaar. Steeds nieuwe uitdagingen en wisselende omgevingen, met de ondersteuning van je thuisbasis. Daar leer je van!

Leren van collega’s

Met meer dan 25 collega’s met opleidingen van HAN Automotive tot TU Werktuigbouw en werkervaring van Enercon tot Defensie, heb je altijd wel iemand om mee te sparren over een probleem.

Soft skills

Ontwikkeling gaat om meer dan code en schema’s. Het gaat ook over efficiënter werken en meer gedaan krijgen. Veel van die dingen leer je al doende, maar soms wil je er een beetje vaart achter zetten. Met een cursus ‘Getting Things Done’ bijvoorbeeld!

Groot netwerk

Je bent niet alleen wat je weet en kunt, maar ook wie je kent. Bij ons bouw je een breed netwerk op. Door je vaste team van Ndus3 collega’s en door alle mensen waar je mee werkt tijdens opdrachten.

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures