Het stroomlijnen van manufacturing processen.

Industrie manufacturing

Ook binnen manufacturing kan automatisering bijdragen aan vergroening en besparing. Denk aan de productie van staal, het melken van koeien of het sorteren van eieren.

Industry food

Food

Nederland is de op één na grootste voedselexporteur van de wereld. Een gigantische industrie waar productie, verwerking en logistiek naadloos op elkaar moeten aansluiten. Onze software engineers werken bijvoorbeeld bij Marel aan dataprocessing van kipverwerkende productielijnen.

Chips

In de brainport rond Eindhoven vind je een aantal bedrijven die in de internationale top van de chipsontwikkeling meelopen. ASML is daar misschien het bekendste voorbeeld van, maar denk ook aan NXP, Besi en VDL ETG. Bij VDL helpen onze developers software ontwikkelen die op chipsproducerende machines draait.

Chips manufacturing
Agri tech development

Agritech

Een andere industrie die in Nederland voorop loopt qua innovatie, is de agricultuur. De innovaties binnen deze industrie gaan zich de komende tijd steeds meer concentreren op smart technologie en de toepassing van data. Zo helpen onze engineers bij Lely met de ontwikkeling van intelligente voederrobots.

Onze engineering vacatures in de manufacturing

Bekijk meer vacatures

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.