Onze engineers bouwen aan de smart industry van morgen.

De consultants van Ndus3 bewegen op het snijvlak van engineering en software. Ze ondersteunen bedrijven in de maakindustrie op projectbasis met oplossingen, advies en begeleiding.

Wat we doen

Onze engineering consultants combineren passie voor techniek met goede coding skills en kritisch denken. Daarmee levert Ndus3 de extra mankracht én de frisse blik die soms nodig zijn om een doorbraak te forceren.

Daarnaast bieden we kant en klare solutions en kennisdeling. Zo helpen we bedrijven niet alleen op projectbasis, maar ook op een structurele en blijvende manier.

Lees meer

Vakgebieden

Met een scala aan technische opleidingen en brede ervaring hebben hebben wij altijd een specialist die bij de opdracht past. Onze engineers kunnen op een breed scala van vakgebieden ingezet worden.

Lees meer

Robotics engineering

C++ Development

C++ is een mid-level programmeertaal voor algemene doeleinden. Binnen de industrie wordt C++ vooral ingezet voor applicaties die hardware aansturen en regelen.

Embedded Software Development

Embedded software is computer software die wordt gebruikt op chips die machines of apparaten aansturen, zoals een CNC frees of een wasmachine.

Qt Development

Qt is een software development kit geschreven in C++. Qt werkt zonder dat de code aangepast hoeft te worden op verschillende besturingssystemen en processoren.

CodeSys Development

CodeSys is een softwaretool die gebruikt wordt binnen industriële automatisering en voldoet aan de internationale industriële standaard IEC 61131-3.

Java Development

Java is een objectgeoriënteerde en platform-onafhankelijke programmeertaal. Java is gebaseerd op C++, maar beschikt over een grotere klassenbibliotheek.

PLC Development

Een PLC (programmable logic controller) is een apparaat met een microprocessor waarop een programma draait dat in staat is is om een industriële machine aan te sturen.

C# .NET Engineering

C# is een objectgeoriënteerde programmeertaal ontwikkeld door Microsoft die qua syntaxis en semantiek sterk op Java lijkt, maar waarin ook in andere programmeerstijlen gewerkt kan worden.

System Software Testing

Bij systeemtesten wordt gekeken of een geïntegreerd systeem voldoet aan de vereisten. Hierbij is geen kennis vereist van de interne structuur van het systeem.

Fullstack Development

Full stack staat voor allround, dus kennis van veel programmeertalen. Een full stack developer is iemand die kennis heeft van de hele technology stack in een project.

IoT Solutions

IoT staat voor Internet of Things. Dit zijn alle apparaten die via internetverbindingen met andere apparaten in contact staan en daarmee gegevens uitwisselen.

System Engineering

Systems engineering is het ontwerpen, managen en onderhouden van complexe (industriële) systemen. Binnen deze systemen werken hard- en software samen om een product te vervaardigen.

Powertrain Engineering

Een powertrain is het totaal van de elementen dat zorgt voor de beweging van een voertuig zoals een auto, boot of vliegtuig.

Cases

Meer cases bekijken

Team

Onze mensen komen van diverse opleidingen en hebben hun eigen achtergrond en ervaringen. Wat ze bindt is de liefde voor techniek en de drive om tot de beste oplossing te komen.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Ndus3 geloven we in de ontwikkeling van een betere toekomst. In de ontwikkeling van de makers van morgen. En in de ontwikkeling van mensen die soms over het hoofd worden gezien. Daar maken we ons hard voor en iedereen is welkom om daaraan bij te dragen — ongeacht je geslacht, huidskleur, geaardheid, leeftijd of carrièrepad.

Lees meer

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures