Development en testing voor de mobility sector.

Mobility engineering

Onder mobility verstaan we alle mogelijke mobiliteitsoplossingen. Lees wat we zoal doen in dit domein en bekijk onder aan de pagina onze beschikbare mobility vacatures.

Shipping software testing

Scheepvaart

Onderwaterdrones, smart bridges, thruster optimalisatie en condition based maintenance zijn een paar voorbeelden van projecten die spelen in de scheepvaartindustrie. Onze engineers testen bijvoorbeeld bij Huisman Equipment de software, hmi’s en plc’s waarmee het verwisselen van boorkoppen gesimuleerd wordt.

Luchtvaart

De komende 20 jaar worden 40.000 nieuwe vliegtuigen gebouwd. De brandstof verandert, motoren krijgen digital twins en nieuwe composieten maken de constructie nog lichter. In dit veld helpen wij Airborne met het ontwerpen van productieopstellingen zodat hun KUKA robots veilig en efficiënt onderdelen kunnen vervaardigen.

Aircraft software engineering
Terberg waterstof terminal trekker

Automotive

Automotive is de plek waar consumenten steeds vaker met slimme technologie in contact komen. Zo gingen we van assisted parking naar zelfsturend en worden ondertussen ook geheel driverless toepassingen verder uitgewerkt. Zoals door onze developers die bij Terberg Special Vehicles autonome terminal trekkers helpen ontwikkelen.

Spoorwegen

Ook oude technologie wordt steeds verder ontwikkeld. Met de komst van reiziger-apps wordt de benodigde inzet beter te voorspellen, en het onderhoud van trein en spoor wordt steeds meer data-gestuurd. Ndus3 engineers helpen hiermee bij Eurailscout, waar ze digitale spooranalyse testen en doorontwikkelen.

Rail onderhoud software
Logistics engineering

Logistiek

Logistieke uitdagingen behoren tot de meest complexe puzzels en kunnen tegelijk in potentie tot enorme kosten- en Co2 besparingen leiden. Zo hielpen wij MHS met software voor slimme sorteerhallen waar volautomatisch pakketten worden gevuld en klaargezet zodat er minder vrachtauto’s nodig zijn voor het vervoer.

Infrastructuur

Wegen, bruggen en tunnels zijn meer dan asfalt, staal en beton. Ze vormen samen een intelligent netwerk waarin doorstroming en veiligheid centraal staan. Een netwerk waarin gemeten en verzamelde data wordt verwerkt tot voorspellingen over gebruik en onderhoud. Door bijvoorbeeld Swarco, waar wij helpen met het ontwerpen en testen van tunnelsoftware.

Infrastructuur software development

Onze engineering vacatures in de mobility

Bekijk meer vacatures

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.