Ontmoet onze engineering consultants

Gio Sciarone

Wie kan ons verhaal nou beter vertellen dan de mensen om wie het draait bij ons?
Onze coders, testers en engineers vertellen waarom zij kiezen voor Ndus3 en wat het werken hier zo leuk maakt.

Gio is een enthousiaste Test Engineer met een passie voor Automotive. Gio heeft bij verschillende bedrijven in het Automotive domein testen ontwikkeld en uitgevoerd op zowel component als systeem niveau. Middels oa Matlab en Python heeft Gio deze testen geanalyseerd en geautomatiseerd zodat regressie en systeem testen konden worden uitgevoerd.

Gio heeft binnen zijn opdracht bij Stoneridge – Orlaco als Environmental Test Engineer meerdere verificatie en validatie testen van camera en monitor systemen voor heavy equipment toepassingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Bij Ford in Lommel heeft Gio als Performance Brake Test Engineer gewerkt en voor Weber-VSE heeft hij een gevalideerd voertuig dynamisch model ontwikkeld van een truck en trailer met gestuurde assen. 

De ambitie van Gio is om naast het uitvoeren van testen ook zich te gaan focussen op het automatiseren van de testen en het uitvoeren van data analyse. Daarnaast zou hij graag kennis op willen doen op het gebied van simulatie test werk en het automatiseren van testen met behulp van bijvoorbeeld programmeertalen zoals python.

Ontmoet ook

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures