Het is zover je gaat beginnen aan je carrière bij Ndus3. Wanneer je na een aantal gesprekken met recruitment, je manager en mogelijke collega’s bij Ndus3 binnen komt zul je merken dat aan alle randvoorwaarden voor jouw welzijn en succes is gedacht.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en carriere perspectief staan centraal bij Ndus3

Ook zul je snel realiseren dat je aan het begin staat van een mooie reis. Ndus3 waardeert namelijk je nieuwsgierigheid en stelt ten doel je persoonlijke ontwikkeling en je carrièrepad te faciliteren.

“Carrière maken doe je bij Ndus3 niet alleen, dat doen we samen.”

Persoonlijke ontwikkeling door het 3 C’s: model:

Hoe doen we dat dan? Ndus3 faciliteert jouw groei op de volgende 3 c’s

  1. Craftmanship
  2. Communication
  3. Commercial Awareness

Craftsmanship

Allereerst ben je een vakman, of vakvrouw. Nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied ontsnappen nooit aan je aandacht. Je beheerst de materie tot in de puntjes, maar bent niet bang om te innoveren. Dat kun je alleen doen op het moment dat je vanuit een solide kennisbasis werkt. Wij zorgen door middel van opleiding, literatuur en peer-to-peer gesprekken dat die basis nog breder en beter wordt.

Communicatie

Wat heb je aan een briljant idee als je niet in staat bent dat goed over te brengen? Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op communicatie. Wanneer je samenwerkt met andere disciplines moet je open staan voor andere vormen van communicatie. Dat start met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, maar gaat ook over formuleren, presenteren en samenwerken.

Commercieel

Nee, je krijgt geen verkooptarget. Maar je moet goed kunnen uitleggen wat de toegevoegde waarde is van je idee. Smart industry bestaat uit connectivity. Dat betekent dat je denkt en communiceert met meerdere partijen in een keten. Als je voor iedereen toegevoegde waarde kunt creëren, worden ideeën simpelweg sneller gerealiseerd. Het vermogen om – samen met anderen – waarde toe te voegen is uitermate belangrijk voor succes in de smart industry. Daar zijn we dus scherp op en we willen je daar graag verder in ontwikkelen.