Update

Engineers on tour | Zomerfoto wedstrijd

Nicoleta de Rijk | 29 september 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Ndus3 behandeld engineers als royalty. We willen je ontzorgen in je carrière ontwikkeling maar ook op persoonlijk vlak zijn we betrokken. De vakantieperiode is weer om de hoek en vaak verlies je dan even contact met je collega’s. Niet bij Ndus3 want we hebben en fotowedstrijd opgezet zodat we wisten . In de maanden augustus en september waagden onze engineers zich aan de Ndus3 zomerfoto wedstrijd. Inzendingen kwamen vanuit alle Europese hoeken. Zo bezocht Arthur zijn ouderlijk huis in Portugal, ging Gabriel aan de wandel in zijn geboorteland Roemenië, werden er honderden kilometers afgelegd naar Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Italië en werd er door enkelen vakantie in eigen land gevierd.

Na een jaar thuisblijven was het voor iedereen heerlijk er weer even tussenuit de kunnen. Voor sommigen was het dan ook wel een héél bijzondere zomer. Zo heeft Patrick onder de magische stof van Disneyland Parijs zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en is Wouter vader geworden van een prachtige zoon: Kieran.

Voor het marketingteam was het dan ook geen makkelijke opgave om van 15 inzendingen maar 3 winnaars te kiezen. Foto’s van de meest prachtige landschappen, composities en verhalen. Tóch is het gelukt!

De winnaars van de Ndus3 zomerfoto wedstrijd zijn:

  1. Het huwelijksaanzoek van Patrick in Disneyland Parijs
  2. Het Toscaanse Volterra van Tjasse
  3. Het artistieke plafond van de Sagrada Familia in Barcelona door Willem

Een aantal voorbeelden van de inzendingen van onze engineers om nog even lekker terug te keren in de vakantiesfeer!

En het achterliggende doel van Ndus3, onderling contact is ook bereikt: we hebben ook op afstand tijdens de vakanties lol gehad met elkaar! Wij hopen dat al onze engineers hebben genoten van hun welverdiende vakantie. Goed opgeladen gaan we er weer flink tegenaan!

Meer updates