Over mij

Maak kennis met onze Willem. Fris van de HAN Automotive Campus is hij klaar om van start te gaan in de Technische Automatisering. Tijdens zijn studie heeft Willem zich gespecialiseerd in Automotive Testing waarbij hij de diep in Matlab Simulink is gedoken en veel te maken kreeg met voertuigdynamica, auto elektronica en mechanica. Willem vindt een combinatie van softwareontwikkeling en testen erg interessant omdat je hiermee direct impact ziet van wat je op een gestructureerde wijze hebt gebouwd en opgeleverd.

Willem is iemand die goed in teamverband kan werken maar die ook erg gemakkelijk alleen werkt. Willem omschrijft zich het beste als een communicatieve, behulpzame collega die graag een stapje extra zet om elke klus geklaard te krijgen. Willem gaat grondig te werk en let daarbij op details. Hij beschrijft daarbij zaken helder en leert snel.

Mijn werkervaring

Technical Support Engineer Software
Willem was hier verantwoordelijk voor het testprogramma van Bosch testopstellingen van boilers en CV-ketels. Activiteiten waren bijvoorbeeld aanpassingen doorvoeren en documenteren.
Automotive Testing (Stage)
Testprocedures beschrijven en diverse taken van test engineers overnemen zoals proefstands klaarzetten en het uitvoeren van metingen. Uitvoering van een eigen opdracht waar een programma in LabVIEW is geschreven voor het genereren van analoge signalen voor de aansturing van servo-hydraulische cilinders.
Productiemedewerker
Medewerker aan de AFL productielijn, waar een autoband automatisch wordt gemonteerd op een velg. Willem was onder andere bezig met het oplossen van kleine storingen en het balanceren van een wiel.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Ndus3 Academy
ISTQB - CoDeSys 3.5
Opleiding
Han Automotive
HAN
Opleiding
HAVO
Johannes Fontanus College

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands
Duits

Hobby's

Voetbal
Mountainbiken
Oldtimers
Sleutelen
Formule 1

Karakter

Ondernemend
Vrolijk
Sociaal
Weloverwogen
Teamplayer

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied