Over mij

Introductie

Wie Arthur ontmoet, vergeet hem nooit meer. PLC Engineers met mooi trackrecord in Labview en Matlab engineering binnen een internationale omgeving zijn haast niet te vinden.

En dan blijkt Arthur ook nog eens 3-talig (Nederlands, Engels & Portugees), leergierig en toegewijd. Typisch een kerel die niet alleen in elk team past, maar het ook op sleeptouw neemt. Zijn opleiding in Electrical & Electronics Engineering, Software ervaring en VCA maken hem een gewilde collega

Mijn werkervaring

Labview Software Engineer
Momenteel werkzaam voor Eurailscout als LabVIEW / PLC software Engineer via Ndus3, gespecialiseerd in automatiseringstechniek.
PLC Engineer Siemens S7 / TIA portal
Overleg met de systeem-, elektrische en mechanische ingenieurs voor het bespreken van de functionaliteiten en vereisten van het systeem. De software voor het systeem maken en configureren. Inbedrijfstelling van het systeem. Trainen en assisteren bij de overdracht van het systeem.
Software & Test Engineer
Diverse software ontwikkel projecten uitgevoerd voor klanten en R&D in Labview met een deel C / C++ voor Arduino’s. Functionele vereisten, opstellen specificaties, user interface design, error handling, consistentie en herhaalbaarheid van offshore systemen opzetten. Ontwerpen, bouwen en testen van elektrische en elektronische componenten t.b.v. las applicaties in off-shore. Ontwerpen en implementeren en trainingen geven op de ontwikkelde software in LabVIEW (complete V-model). Research gebruik HD en thermische camera's voor lastoepassingen en -robots. Validation & quality control.

Mijn opleidingen en curussen

Cursus
Siemens S7 TIA / Equipment
MHS Academy
Cursus
CoDeSys 3.5/ Siemens S7 1A TIA Portal/ ISTQB/ Agile
Ndus3 Academy
Opleiding
VCA/ BHV
Offshore Safety/ Fluid Sim
Opleiding
HBO Electrical Engineering
Instituto Superior de Engenharia Faro

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands
Duits

Hobby's

Coderen
Techniek
Muziek maken
Duiken
Koken

Karakter

Enthousiast
Sociaal
Flexibel
Verantwoordelijk
Communicatief

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied