Over mij

Tjasse laat zich het best omschrijven als een creatieve geest met technische handjes en een sociaal karakter. Opgegroeid in een familiebedrijf, hoef je Tjasse niet uit te leggen wat hard werken is en hoe je slim omgaat met de middelen die je hebt.

Na bijna 2 jaar als software tester via Ndus3 bij Huisman Equipment heeft Tjasse zich flink ontwikkeld. Hier kon hij diep in de software duiken, HMI’s verbeteren, maar ook het hele test (engineering) proces bij Huisman heeft hij helpen verbeteren. De kracht van  Tjasse ligt daarbij vooral op het samenwerken met Control Engineers, Test Engineers en klanten. Hierbij weet hij de juiste focus aan te leggen tussen voortgang en kwaliteit. Nu vindt Tjasse het tijd voor weer een nieuwe uitdaging. Graag terug naar zijn Automotive roots, zijn opgedane test expertise toepassen om bij een nieuwe klant het testwerk naar een hoger niveau te tillen om zo samen tot een nóg beter product te komen.

Mijn werkervaring

Software Test Engineer
In deze rol is Tjasse verantwoordelijke voor het testen van specialvehicles voor Terberg, via Ndus3.
Software Test Engineer
Software testen van verschillende systemen binnen Huisman met behulp van TIA Portal, Simit, Scada en Python. Projecten: Automatisch boortoren en motion compensated pile gripper voor windmolens installatie op zee.
Test engineer (afstudeer stage)
Vision system ontwikkeld om scheuren in composieten te meten tijdens stresstests. Python software en test rig, van ontwerp tot realisatie.
Hard- en software engineer
Eigen gebouwde hard- en software crowd management oplossing voor festivals. Tijdens studie eigen onderneming opgezet. Inmiddels geen actieve rol meer in bedrijf.
Test engineer (stage)
Software development in Matlab & Prescan om ADAS tests te simuleren ter verbetering van veilig-, herhaalbaar- en planbaarheid. Tevens ADAS tests voor OEM prototypes uitgevoerd.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Ndus3 Academy
Codesys 3.5 - ISTQB
Opleiding
Automotive Engineering HAN
Gespecialiseerd in Automotive Testing (AT78)
Opleiding
Human Technology (HBO)
Studie geswitcht. Te weinig technisch georiënteerd en niet voldoende uitdaging.
Opleiding
HAVO NG
Natuur, Leven en Techniek

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands

Hobby's

Sleutelen
Fotografie
Tuinieren
Techniek

Karakter

Ondernemend
Analytisch
Onderzoekend
Creatief
Sociaal

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied