Update

Ndus3 | Het beste voor jou, is het beste voor onze klanten

Ndus3-loves-you
vaso | 28 januari 2021 - 3 min leestijd - Ndus3

Wij verbinden mensen met technologie en kennis. Bij Ndus3 houden we van alle drie.  

Mensen bedenken en maken technologie. Zonder kennis, geen technologie. Technologie is (naast kindjes) het beste wat mensen kunnen creëren. En om steeds te kunnen verbeteren en innoveren, dien je te blijven leren. Vandaar de derde pijler kennis & begeleiding. En daar zijn we goed in, wij brengen mens en technologie bij elkaar en verder.

We geloven er in dat leergierige engineers onze wereld beter maken. We hebben er onze missie van gemaakt engineers te begeleiden in hun carrièrepaden: Van mooi project naar mooi project, bij dezelfde werkgever. Dat doen we graag want de mens staat bij ons nog steeds centraal. We versnellen en helpen onze medewerkers de 21ste eeuw in met onze doorlopende leertrajecten. We zijn dus niet alleen goed in techniek maar ook in begeleiden. Dat is onze belofte. En wat we beloven, doen we ook.

Brightest minds

Om te kunnen innoveren moeten we de “brightest minds”  in het arbeidsmarkt landschap zien te begeleiden. Dus we moeten het vragen: “Ben jij uit het juiste hout gesneden?”

Maar welke houtsoort doelen we dan op?

Je bent gretig en leergierig. Daar houden we van. Als je niet open staat voor een carrière vol leerervaringen, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Stilstand is in onze optiek achteruitgang. Daarom bieden we onbeperkt leren aan onze medewerkers aan. Blijven leren spreekt je aan? Mooi, dan vinden we je nu al leuk. Deze leertrajecten zijn dus ook werkelijk onbeperkt. Wat dan? Je kan online leren, e-books downloaden, cursussen doen, micro- learning, you name it.

Ten tweede vinden we begeleiding van je carrière in het arbeidsmarktlandschap erg belangrijk. (Zie onderstaande levenspad tegen de achtergrond van ondergaande zon.) We begeleiden onze collega’s op de drie c’s gedurende hun carrièrepad en hun ontwikkeling om te komen tot mooi werk en veel lol.

Het 3C model

Craftmanship, Communication en Commercial awareness. Daar krijg je dus tijdens onze eerste kennismakingen al mee te maken. De eerste C van craftmanship veronderstellen we als aanwezig maar gaan we verder verrijken. De andere twee C’s zijn vaak onderbelicht gebleven in de loopbaan. Communication is vaak een leerpunt waar veel valt te winnen door te trainen in groepsverband met je collega’s. Communicatie en een beta-brein hebben niet altijd dezelfde dominantie in onze geest. En de derde C van commercie; het kunnen onderkennen van kansen en deze dan ook opvolgen en verzilveren voor onze clienten is ook niet zelden een punt van begeleiding.

Deze onderbelichte competenties hopen we dan ook samen aan te kunnen stippen en te belichten. En dat doen we dus graag om jou naar de volgende fase te brengen. Je krijgt dan ook te maken met een vierde C binnen onze organisatie, je coach. Deze mentor zal samen met jou via onze opleidingen je ondersteunen in het realiseren van jouw ambities. Deze C-s strategy en onbeperkt leren filosofie zal zich al aan je openbaren gedurende de eerste kennismaking en zal pas eindigen bij het bereiken van je pensioengerechtigde leeftijd. Dus kijk niet alleen naar korte termijn resultaten maar geniet van het proces!

We kijken er naar uit je te ontmoeten en kennis met je te maken.

Ook interessant: Ndus3 als werkgever

Meer updates