De uitdaging zit in de technische automatisering niet meer in het werven van ‘handjes’, maar in het aantrekken van ‘digital millennials’. Hoe leg je uit dat de industrie van morgen een betere werkplek is dan het bankkantoor van vandaag? Hoe vertel je dat digitaal talent de basis is voor de 4e industriële revolutie? Hoe ontwikkel je een carrièrepad wat uitstijgt boven individuele werkgevers, maar wat opleidt tot een smart industry expert?

Dat vereist kennis, aandacht, ondernemerschap en investering. En dat is wat Ndus3 levert. Wij zijn het ontmoetingspunt voor digital natives in de smart industry. Zie onze blog voor meer over onze visie op werk bij Ndus3 in de 21ste eeuw.

Voor wie doen we dat?

De oprichters van Ndus3 hebben jarenlange ervaring in de smart industry én het maken van een match tussen talent en werkgevers. Wij hebben niet alleen onze eigen krachten gebundeld, maar doen dat ook met die van onze klanten.

We ontwikkelen gezamenlijk de industrie naar een nieuwe, digitale toekomst, waarbij wij investeren in talent en onze klanten in hardware. Door ons uitgebreide netwerk weten we op welke plek een talent optimaal kan groeien. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst.

De rol van onze professionals

Ndus3 is een betrokken werkgever. We gaan door het vuur voor onze medewerkers zowel op arbeidsvoorwaarden als plezier in het werk. Wat daar tegenover staat? We verwachten fascinatie en passie voor het vakgebied, een onstilbare honger naar kennisvergroting, focus op resultaat en een open mind naar andere ideeën en collega’s.

Kort samengevat; we begeleiden onze engineers op de 3 C’s:

Lees hier meer over ons 3C model.