Update

Ndus3 | De volgende generatie industriële automatiseerders

Industriële Automatisering - Ndus3
Nicoleta de Rijk | 24 april 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Wat doet Ndus3?

Bij Ndus3 verbinden wij onze enthousiaste en ambitieuze software engineers aan gave projecten bij onze klanten. De industriële automatisering is hiervoor opgedeeld in vier verschillende industrieën. Neem gerust een kijkje op de pagina’s van onze industrieën. Wij vertellen er graag meer over.

  1. Mobility
  2. Manufacturing
  3. Life Science
  4. Energy
Industriële automatisering - industrieën - Ndus3

Wie werken er bij Ndus3?

Ndus3 is een kleine organisatie. Iedereen kent elkaar en de lijntjes zijn kort. Op kantoor zitten onze oprichters; Gerben (team manager) , Leon (finance) en Jan Peter (marketing). Nou ja, op kantoor? Voorlopig nog even thuis natuurlijk. Naast hen zijn Carlijn (recruitment) en Mohamed en Nicoleta (marketing) ook op kantoor te vinden. Verder hebben wij 19 engineers in dienst, waarvan een aantal extern. Zowel software engineers als test engineers. Kennis maken met ons team? Je bent slechts één klik van hen verwijderd. Meet our smart people here!

Waar staat Ndus3 voor?

Heel simpel: wij staan voor onze werknemers. Wie onze blogs al wat langer volgt heeft het vast al eens voorbij zien komen: Ndus3 is op de wereld gezet om engineers gelukkig te maken. Wist je dat dit in onze naam staat beschreven? De 3 in Ndus3 staat voor succes tot de derde macht: gelukkige werknemers, gelukkige klanten, gelukkige Ndus3. Lees hier onze voorgaande blog, waarin wij uitleggen hoe wij dit geluk faciliteren.

Is Ndus3 bezig met uitbreiden?

Zeker weten! Wij zijn dan wellicht een kleine organisatie, toch hebben we grote dromen. Zo zijn wij continue bezig met groeien en innoveren. Ben jij software engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de industriële automatisering? Dan zit je bij ons op het juiste adres. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons team om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Kijk eens rond op onze vacaturepagina. Zit er iets interessants voor jou tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een keer kennis om de mogelijkheden te bespreken.

Meer updates