Update

Succes tot de derde macht | Gelukkige engineers

Nicoleta de Rijk | 02 april 2021 - 3 min leestijd - Ndus3

Het centraal stellen van de klant speelt een steeds grotere rol in de waardecreatie van bedrijven. Zij zijn ervan overtuigd dat hun succes afhangt van de klanttevredenheid. Begrijp ons niet verkeerd. Wij vinden tevreden klanten ook ontzettend belangrijk. Echter, bij het centraal stellen van de klant wordt een belangrijke groep gepasseerd: de werknemers.

Bij Ndus3 geloven wij dat ‘the key to success’ sterk afhankelijk is van de kwaliteitslevering van onze werknemers. Daarom staan zij overal in onze bedrijfsvoering centraal. Hoe wij die kwaliteit waarborgen? We leggen het je graag uit.

Succes - employees - customers

De slimste jongens en meisjes uit de klas

Allereerst ons wervingsproces. Wij gaan opzoek naar de slimste jongens en meisjes van de klas. Maar hoe vind je deze? In eerste instantie vindt er een selectie plaats op basis van hard skills en werkervaring. Wij stellen een profiel op voor openstaande vacatures. Waar zijn wij naar opzoek en wat moet deze persoon kunnen? Hierbij kijken wij naar jouw werkervaring. Toch wil dit niet zeggen dat dit het zwaarst weegt.

Na het beoordelen van jouw hard skills kijken wij namelijk verder naar jouw soft skills. Wij zijn opzoek naar mensen met nieuwsgierigheid. Mensen met ambitie om te blijven leren en zichzelf (en hun carrière) verder te ontwikkelen. Ook kijken wij naar de kwaliteiten en eigenschappen die nodig zijn om binnen ons team te passen. Wij zijn niet enkel collega’s maar een echte familie.

Hoe wij samen jouw carrière tot een succes op hoger niveau tillen

Eenmaal met jou in contact gekomen proberen wij meer inzicht te krijgen in jouw huidige werkniveau. Jouw toekomstambities stellen centraal. De belangrijkste vraag is: wat wil JIJ bereiken en hoe kunnen WIJ jou daarbij helpen? Ndus3 is op de wereld gezet om engineers gelukkig te maken. Want je kan alleen het beste leveren bij de klant als jij zelf gelukkig bent in je rol.

Samen kijken wij hoe we jouw carrière tot een hoger niveau kunnen tillen. Op basis van jouw carrière doelstellingen zorgen wij voor passende projecten in gave domeinen en de benodigde opleidingen. Onze carrière paden tonen aan welke skills jij nodig hebt om verder te groeien in jouw carrière binnen Ndus3. Om deze paden succesvol te kunnen doorlopen kijken wij maandelijks samen naar jouw persoonlijk ontwikkel plan. Welke stappen heb je gemaakt? Waar loop je op vast? En hoe kunnen wij jou verder helpen? Dit plan is ons uitgangspunt voor succes tot de derde macht. Een win-win-win voor jou als engineer, onze klanten en Ndus3. 

Ontspanning en plezier minstens zo belangrijk als prestatie

Genoeg werkpraat. Want bij Ndus3 vinden wij ontspanning net zo belangrijk. Zoals eerder genoemd zijn wij niet “gewoon collega’s” maar een echte familie. Daarom organiseren wij regelmatig activiteiten buiten het werk om. Ndustrians zijn te vinden op speciaal georganiseerde Tech Talks. We bezoeken conferenties (wanneer het weer mag) en geven elkaar trainingen. Dat is niet gek want als we één ding gemeen hebben dan is het wel onze passie voor techniek. Daarnaast organiseren wij ook andere activiteiten. Nee, niet het standaard bowling uitje met bitterballen en steengrillen. Wij gaan skydiven, waterskiën, spelen (online) escape rooms, organiseren BBQ’s en spannende game avonden.

Dus… Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar jou en maken graag kennis!

Ook interessant: Nuds3 als werkgever
Bekijk ook onze vacatures

Meer updates