Update

Ndus3 Kart Competitie, de 2de Editie

vaso | 03 november 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Als onze engineers gelukkig zijn, zijn onze klanten dat ook. Dus zijn we een groot fan van onze Ndus3 events die onze talentmanagers geregeld organiseren voor de teams. Voordat de corona pandemie toesloeg hadden we het idee opgevat in de lijn van onze automotive engineering praktijk een race evenement te organiseren. We zouden met ons team van engineers gaan karten bij Coronel in Huizen. Helaas werden we teruggefloten door de corona beperkingen.

Bij Ndus3 laten we ons uiteraard niet zo snel uit het veld slaan. We besloten onze arena naar het online domein te verplaatsen. Alle engineers kregen een Google Stadia account en game console thuisgestuurd om samen een online race af te leggen.

We kwamen er al snel achter dat sommige engineers in de nachtelijke uurtjes stiekem ervaring hadden opgedaan op de met Formule 1op de playstation.

Na een bloedstollende race zonder blikschade maar met veel grappen bleek een van onze engineers soeverein. Met stalen zenuwen en motorolie door zijn aderen, stevende Tjasse resoluut op de Cup overwinning af. Na deze tweede jaargang van de Ndus3 E-kart race, nam Tjasse de smaakvolle Ndus3 wisselbokaal mee naar huis.

Dit had ik alleen nooit gekund, het was een team effort. Ik wil hier dan ook graag mijn vriendin bedanken.

Aldus een opgetogen Tjasse tijdens de persconferentie

Het was nog lang onrustig op ’t circuit. Doe jij volgend jaar ook mee in de strijd voor de Ndus3 bokaal ?

We groeien als kool, struin eens door onze vacatures

Meer updates