Over mij

Meet our Guy! Deze veelzijdige duizendpoot heeft niet alleen een bachelor in Embedded System Engineering, maar heeft ook de bachelor Automotive binnen weten te slepen! Bij die laatstgenoemde opleiding heeft Guy zich gespecialiseerd in het automotive testen. Daarnaast heeft hij de minors Experimental Engineering en Powertrains gevolgd. Zijn hart ligt echt binnen de automotive en het is dan ook niet raar dat Guy in zijn vrije tijd graag sleutelt aan voertuigen.

Guy is een echte meedenker binnen de organisatie die zeer grondig te werk gaat en altijd op zoek gaat naar de creatieve oplossingen. Voor zijn eindstage heeft Guy een “hardware in de loop” test bench ontwikkeld. Na het behalen van beide bachelors is Guy zich verder gaan ontwikkelen als System Software Engineer en met groot succes! Guy is beschikbaar voor projecten met onder andere PLC (Siemens, CoDeSys), LabVIEW, C/C++, algoritmes, functional safety, data acquisitie, etc. met een voorkeur in een collegiale, internationaal opererende en multiculturele omgeving.

Mijn werkervaring

System Software Engineer
System Software Engineer
Systeem architect hybride aandrijflijn voor mobiele torenkraan. Redesign van functionele veiligheid door besturingsplatform wissel.
Functional Safety Consultant
Praktisch toepassen van de machinerichtlijn en ISO-13849/IEC-62061 voor product ontwikkeling.
Software Engineer PLC
In opdracht van IFM bij hun klant VDL-Translift bezig geweest met het verbeteren van een Codesys 3.5 HMI implementatie. De focus lag op het reduceren van code door het toepassen van visualisatie frames en dynamische data afhandeling. Gebruikte hardware: IFM CR1075 HMI.
Lead Software Engineer
PLC programmeur voor mobiele torenkraan, met als doel het implementeren van safety software voor de kraanbesturing en het integreren van automotive systemen in de onderwagen.
Software Engineer PLC
PLC programmeur voor mobiele torenkraan, met als doel het implementeren van safety software voor de kraanbesturing en het integreren van automotive systemen in de onderwagen.
Software Engineer PLC
In Codesys 2.3 geprogrammeerd voor mobiele applicaties voor de aluminium industry, de mijnindustrie en de bosbouw industrie. Het doel was om applicatie specifieke besturingen te programmeren om de machines te laten voldoen aan de gestelde klantwensen.
Test Engineer/ Embedded Systems Engineer
Het doel was om testen te automatiseren dmv embedded system oplossingen te ontwikkelen voor het BTDC test center. Daarnaast het support aanbieden voor Hyster testapparatuur en product validaties.
Test Engineer (afstudeerstage)
Als stageopdracht was het de taak voor Guy om het Volvo model XC60 te verbeteren en daarmee de klanttevredenheid te verhogen. Hierbij lag de grootste focus op validatie van de voertuigdynamica.
Test Engineer (stage)
Als stageopdracht was het de taak van Guy om componenten van de trucks te testen op kracht, uithoudingsvermogen en gebruiksduur.

Mijn opleidingen en curussen

Opleiding
Bachelor of engineering, Embedded systems engineering
Hogeschool Arnhem Nijmegen
Opleiding
Bachelor of engineering, Automotive engineering technology
Hogeschool Arnhem Nijmegen
Opleiding
Pre-university education, technical science
Stedelijk Lyceum Roermond

Mijn skills

Skills

Talen

Engels
Nederlands
Duits

Hobby's

3D printers
Reverse engineering
Klussen
Rapid whale mini boot
Touring fiets

Karakter

Creatief
Analytisch
Sociaal
Proactief
Betrouwbaar

Ik ben direct inzetbaar!

Neem contact op

Andere collega's uit mijn vakgebied