Ontmoet onze engineering consultants

Stef van Dijk

Wie kan ons verhaal nou beter vertellen dan de mensen om wie het draait bij ons?
Onze coders, testers en engineers vertellen waarom zij kiezen voor Ndus3 en wat het werken hier zo leuk maakt.

Stef is een actieve, communicatieve en leergierige Software & Data Science Engineer. Na zijn studie Computer Science in Leiden heeft Stef ruim 2.5 jaar gewerkt als Data Scientist. Bij deze organisatie heeft Stef als consultant aan een breed scala aan datagedreven projecten gewerkt.Vroeger wilde hij graag profvoetballer worden. Hoewel hij nog altijd veel plezier heeft in het spelletje, zag hij in dat wiskundig denken en theoretische vraagstukken tackelen een stuk beter bij hem passen. Puzzels oplossen en Escape Rooms spelen  is dan ook een van zijn grote passies.

Stef houdt ervan om een probleem als geheel op te lossen maar kan zich ook juist compleet vastbijten in details. Hij leert graag van anderen en kan er tegelijkertijd enorm van genieten om zijn kennis te delen. Dat blijkt ook wel uit zijn werkervaring als bijlescoach en student-assistent. In een werkomgeving met de nodige humor, nuance en successen gedijt Stef het best. Al is hij wel van mening dat de humor en successen dan juist weer geen nuance nodig hebben.

Stef wil zich graag ontwikkelen richting een ervaren Software Engineer waarbij hij zijn passie voor algoritmiek en zijn kennis rondom AI optimaal kan inzetten. Hij zou graag zijn expertise in NLP verdiepen en wil daarnaast meer leren over voor hem nog onbekende technieken op het vlak van Software Ontwikkeling.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures