Wat is een Tech Tuesday, en hoe kan ik er bij zijn?

Tech Tuesday in Delft

Ndus3 Tech Tuesdays zijn in-depth seminars over variërende onderwerpen voor iedereen in de smart industry.

Ndus3 organiseert één tot tweemaal per jaar een Tech Tuesday. Een gratis seminar op een dinsdag middag gevolgd door een informele borrel. Het thema varieert maar past altijd binnen ontwikkelingen waar we als smart industry partner mee bezig zijn.

Het thema van onze laatste editie was ‘Test Automation binnen Automotive Environments’. Zes sprekers vertelden onder andere over de rol van software en testing bij Autonomous Driving, Hardware in the Loop en Intelligent Cruise Control.

Ben je nieuwsgierig naar de volgende Tech Tuesday? Laat hier je naam en e-mail achter, dan houden we je op de hoogte en ontvang je als eerste een uitnodiging!

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures