Update

Welkom Wouter Rekswinkel, Software Engineer

Daan | 12 september 2023 - 2 min leestijd - Ndus3

Mijn naam is Wouter Rekswinkel. Ik ben 24 jaar, woon in Huissen en heb een kleine Jack Russel als hond. Als opleidingen heb ik electrical engineering en informatica gestudeerd. Daarnaast heb tijdens mijn studie stage gelopen als embedded engineer en applicatie ontwikkelaar. Naast mijn opleidingen heb ik ook gewerkt in een magazijn bij een bedrijf dat elektrische sloten maakt.

Wat doe je in je vrije tijd wouter?

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met trainen en hobbyen in de techniek, met name met de arduino. Daarnaast doe ik nog kung-fu en hou ik ook van lezen.

Wat is je beste eigenschap?

Mijn beste eigenschap is dat ik geduldig ben. Dus ik ben bereid om lang te werken.

Wat was je grootste werk/studieblunder?

Ik was een keer 30 minuten te laat voor een toets, terwijl ik dacht dat ik op tijd was. Iedereen was heel geconcentreerd bezig en ik kwam casual binnen lopen  en riep “morgen” door het lokaal. Mijn leraar zei toen tegen mij dat de toets begon om 8:30 en niet om 9:00. Ik pakte snel het toets papiertje, nam plaats en ging aan de slag. Ik had geluk dat mijn leraar begripvol was.

Wat is je favoriete serie of game?

Dat is namelijk moeilijk te zeggen sinds ik tegenwoordig bijna geen series kijk. Vroeger vond ik The Simpsons wel heel leuk.

Waarom deze job en waarom Ndus3?

Ik zag dat Ndus3 naar technische oplossingen zocht voor de problemen die we allemaal hebben in de wereld. Hoewel ik zelf wat ideeën heb, maar nog niet de ervaring heb om het te kunnen uit te voeren, hoop ik me bij dit bedrijf te kunnen ontwikkelen om de gezondheid van mensen en de natuur te verbeteren.

Wat wil je komend jaar qua werk in ieder geval bereiken?

In ieder geval dat ik een goed zicht heb waar ik de komende tijd aan ga werken. Omdat ik namelijk veel dingen interessant vind, is het best moeilijk om bij een onderwerp te blijven. 

Welke branche zou je nog wel eens in terecht willen komen?

Als ik apparatuur kan ontwikkelen in de medische branche,  of een scheikunde branche, dan zal ik dat wel top vinden.

Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Als er dringende problemen zijn die in dezelfde nacht moeten worden opgelost.

Wat zijn je guilty pleasures?

Ik kan makkelijk een heel pak koekjes binnen een dag leeg eten.

Wil je nog iets kwijt..?

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

Meer updates