Update

Ontmoet Daniël Wong – Test Engineer

vaso | 24 januari 2022 - 2 min leestijd - Ndus3

Wie ben ik?

Mijn naam is Daniël, ik ben een 22-jarige test engineer. Ik heb Elektrotechniek gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. ??‍? Ik vond het altijd al leuk om nieuwe dingen te ontdekken en problemen op te lossen. Tijdens mijn studie heb ik geprobeerd nieuwe projecten en vaardigheden te ontwikkelen, zoals het werken met een lasercut- of 3D-printer. Ik maak ook PCB’s voor mijn projecten. Ik ben dol op het maken van mijn eigen spullen en vooral als het om geschenken gaat, maak ik ze liever zelf dan dat ik ze koop. Het laatste dat ik maakte was een lamp voor een vriend. Ik heb genoten van het proces en het eindproduct.

Wat wil je zeggen over Ndus3 en je eerste dag?

Uiteraard ben ik nieuw in het team, maar mijn eerste indruk en mijn huidige gedachten over Ndus3 is dat de werkgever erg veel doet voor hun medewerkers. Ik vond het fijn dat we werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en hoe we als collega’s met elkaar om kunnen gaan. Mijn persoonlijke doel is om nieuwe dingen te leren, mijn vaardigheden te verfijnen en een persoon te worden waar anderen op kunnen en willen rekenen.

Mijn eerste werkdag was natuurlijk een overload aan informatie.?? Gelukkig willen een paar aardige mensen me helpen, dus nu krijg ik alles op de rails.

Wat zijn je hobby’s en hoe zou je ideale vrije dag zijn?

Mijn nieuwe passie is boulderen.  ?? Het is iets nieuws voor mij. Begin 2021 raakte ik verslaafd aan die sport. Uiteindelijk ging ik elke week naar de sporthal in Delft en bracht daar uren door met mijn vrienden. En soms gaan we naar sporthallen die veel verder weg zijn, zoals Den Haag. Die sport vind ik leuk want ook als je het uiteindelijk alleen doet, denk je samen met je team naar een oplossing en stimuleer je elkaar.

Mijn ideale vrije dag, ik zou graag nieuwe musea, parken, tuinen, dierentuinen en steden willen ontdekken waar ik nog nooit ben geweest ?. Het is altijd leuk voor mij om naar een nieuwe plek te gaan waar ik rustig mijn dag kan doorbrengen terwijl ik iets nieuws zie.

Heb je schuldige genoegens?

Mijn “guilty pleasure” is snoep. Soms vind ik het leuk om een ​​hele taart of een grote reep chocola/zak snoep te pakken en dat op te eten en dan denk ik achteraf “ik vind het niet zo gezond”. ?

Meer updates