Update

Maak kennis met Bas – Test Engineer

vaso | 15 februari 2022 - 2 min leestijd - Ndus3

Hallo allemaal! ? Ik ben Bas Vloedgraven en ik ben in 1996 geboren. Ik woon in Raalte bij mijn ouders maar ben van plan om op mezelf te gaan wonen in de buurt van waar ik mijn eerste opdracht via Ndus3 kan gaan uitvoeren. Ik heb net mijn bachelor toegepaste natuurkunde (TN) afgerond aan de Hogeschool Saxion in Enschede?. Ik hou van programmeren dus heb ik extra cursussen Python en C gevolgd om mijn kennis op peil te houden. Tijdens mijn studie realiseerde ik me dat ik van testen en het oplossen van experimenten houd en gecombineerd met de passie voor programmeren heb ik ervoor gekozen om Test Engineer te worden bij Ndus3?‍?.

Hoe was je eerste dag op het werk?

Mijn eerste dag op kantoor was leuk! Begonnen met een paar lekkere bakken koffie en vervolgens kreeg ik alle belangrijke spullen als mijn laptop ?, tas? ,telefoon?etc. Daarna volgden er wat uitleg over Ndus3 algemeen en welke systemen ik allemaal nodig heb om mijn werk te kunnen doen. Gerben, Leon, en Vasiliki hebben mij alle procedures van Ndus3 uitgelegd en ook hoe ik mijn POP kan gaan maken en welke opleidingen ik allemaal kan gaan volgen zoals ISTQB, LabVIEW en Unit Testen om een start te maken als Test Engineer bij één van de klanten van Ndus3.

Heb je hobby’s?

Zeker!! Zoals ik bovenstaand al genoemd hou ik van programmeren en voordat ik aan mijn studie begon had ik ook allerlei hobby matige projecten gemaakt met een Arduino die ik van een vriend had gekregen! Ik speel ook elke vrijdag tennis ? en daarnaast hou ik van puzzelen en gamen op mijn PC met vrienden ?️ . Enkele spellen die ik leuk vind zijn League of Legends, Old School RuneScape, Factorio of iets van de Total War serie en nog veel meer.

Wat zou je ideale vrije dag zijn?

Wat een leuke vraag! Mijn ideale vrije dag zou beginnen rond 9 uur ⏰. Eerst een lekker uitgebreid ontbijt en dan een uurtje tennissen. Na het sporten zou ik een lange en warme douche nemen en ’s middags lekker lunchen. Ik hou van gamen met mijn vrienden dus ik zou zeker een spelletje met hen regelen tot de avond. Er is geen betere manier om mijn dag af te sluiten dan met pizza als avondeten? .

Zeg eens eerlijk, wat zijn je guilty pleasures?

Ik denk dat mijn antwoord op de vraag wat mijn ideale vrije dag zou zijn, onthult dat mijn guilty pleasure eten is! Als ik studeer of aan mijn bureau werk, heb ik altijd eten naast me staan?. Mijn moeder probeert daar altijd wat gezonds van te maken door schalen met fruit ? naast me neer te zetten in plaats van de gebruikelijke chips en snacks. Waar je mij sowieso altijd voor wakker mag maken is een heerlijk broodje Bal met satésaus?!

Connect met mij via Linkedin!

Meer updates