Update

Ontmoet Stef van Dijk – Software Engineer

Daan | 24 mei 2022 - 2 min leestijd - Ndus3

Stef van Dijk komt Ndus3 versterken. De software engineer studeerde computer science in Leiden en werkte eerder bij Landscape. Take it away, Stef!

Stel jezelf even voor

Ik ben Stef van Dijk, opgegroeid in Lisse en daar nog altijd wonende. Ik zit al sinds kleins af aan op voetbal bij FC Lisse en ben fan van Ajax. Ik ben in 2019 afgestudeerd in Informatica / Computer Science aan de universiteit van Leiden. Daarna heb ik 2,5 jaar ik als data scientist bij Landscape gewerkt. Daar heb ik veel geleerd rondom data science, AI, python en consultancy.  

Sinds 2020 wonen mijn vriendin Nadya en ik samen in Lisse. Naast voetballen en voetbal kijken vind ik het leuk om spelletjesavonden te houden met vrienden, escape rooms te doen, te puzzelen en naar de bioscoop te gaan. Daarnaast maken Nadya en ik graag veel foto’s. Aan onze laatste vakantie hebben we meer dan 1000 foto’s overgehouden. 

Wat is je favoriete serie of game?

De laatste paar jaar game ik minder dan vroeger, maar met zo’n 17 discs kan ik wel zeggen dat Fifa mijn favoriete game is.

Wat is je beste eigenschap?

Knap of slim? Moeilijk kiezen! Dus laten we voor bescheidenheid gaan, haha. Maar serieus: ik probeer altijd mee te denken met een ander en situaties van meerdere kanten te bekijken. 

Stef houdt overzicht

Wat was je grootste werk blunder?

Met 1 april heb ik alle muis- en toetsenbord connectors op kantoor verwisseld zonder te onthouden hoe alles terug te draaien. Dat heeft wel even wat tijd gekost om te herstellen.

Waarom deze job en waarom Ndus3?

De komende tijd wil ik graag veel nieuwe dingen leren. Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat Data Science erg leuk is, maar er is zoveel meer. Bij Ndus3 kan ik veel verschillende bedrijven zien en snel veel nieuwe dingen leren. Daarnaast voel ik hier een goede persoonlijke klik.

Wat wil je komend jaar qua werk in ieder geval bereiken?

Ik zou erg graag succes boeken door iets te ontwikkelen waarvan ik kan zien dat het impact heeft voor de eindgebruiker.

Wat zijn je guilty pleasures?

Kerst! In oktober moet ik mezelf inhouden, maar op 1 november mag ik eindelijk kerstliedjes luisteren van mezelf. Een week of twee later gaat de kerstboom dan ook op. Gelukkig voor de sfeer in huis denkt mijn vriendin er net zo over.

Christmas lovers

Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Voor een show van Daniël Arends. Ik vind hem echt geniaal.

Wil je nog iets kwijt..?

Mijn gebrek aan voetbaltalent raak ik graag kwijt, maar verder heb ik niets meer te melden 😉

Connect met mij via Linkedin!

Meer updates