Update

Maak kennis met Razvan Butnaru – Software Engineer

vaso | 06 december 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Mijn naam is Razvan Butnaru, ik ben een 37-jarige software-engineer. Ik ben opgegroeid in Roemenië, in de stad Ploieşti, dicht bij Boekarest. Mijn stad is eigenlijk het belangrijkste petroleum centrum van het land met raffinaderijen, opslagtanks en aanpalende olieveld apparatuur. Nu is het vast duidelijk waarom ik voor techniek heb gekozen. Ik ben afgestudeerd aan de Petroleum-Gas University of Ploiești als Industrial Automation and Control Engineer.

Zodra ik klaar was met mijn studie, ben ik gaan werken als applicatie-engineer bij een informatietechnologie bedrijf. In deze periode was het voor het eerst dat ik Nederland binnenkwam. In 2008 kwam ik een weekje trainen en ik heb er enorm van genoten. Dus toen mijn werkgever vroeg hier te komen werken, kon ik niet weigeren. Ik ben in 2014 definitief naar Nederland verhuisd met mijn ex-partner met wie ik een prachtige dochter heb, genaamd Andreea. Zij wordt in december 4 jaar.

Waarom Ndus3?

Na jaren bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, maakte ik van de gelegenheid gebruik om mijn carrière te verdiepen toen Carlijn (recruiter Ndus3) contact met mij opnam. Ik had veel aanbiedingen, maar koos in september voor Ndus3. Omdat ik de ideeën achter hun aanpak om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen erg aansprekend vind. Continuous education and continuous development zit in het Ndus3 DNA. DNA van Ndus3. Afgezien daarvan waardeer ik de manier waarop Gerben contact houdt met zijn ingenieurs en deze persoonlijke relatie creëert die naar mijn mening enorm helpt om je motivatie en plezier in je werk te vergroten.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Natuurlijk breng ik het grootste deel van mijn vrije tijd door met mijn dochter, maar ik heb ook hobby’s. Ik lees graag boeken, meestal non-fictie zoals filosofie, psychologie, maar de laatste tijd vind ik het ook erg leuk om romans te lezen. Ook sport ik graag, zoals voetbal en tafeltennis. Op mijn verlanglijstje om nieuwe sporten te leren, staat tennissen. Ik ga het in de toekomst zeker proberen.

De laatste 10 jaar oefen ik ook mijn dansvaardigheden in salsa en bachata. Ik beschouw dansen als een universele taal die je kunt gebruiken om met mensen overal te communiceren. Vooral als je in zo’n multicultureel vriendelijk land als Nederland woont. Ook relevant te vermelden, ik ben een gitarist in het drie akkoorden spectrum. Het zal je niet verbazen dat ik meer tijd zou moeten steken in het aanscherpen van deze vaardigheid.

Connect with Razvan on LinkedIn

Meer updates