Update

Ontmoet Yannick Jannette Walen, Software Engineer

Yannick Jannette Walen
Daan | 13 juni 2023 - 2 min leestijd - Ndus3

Yannick versterkt vanaf deze maand ons team als software engineer. Hij is 29 jaar en komt oorspronkelijk uit Den Haag. Hij is recent naar Arnhem verhuisd om een nieuwe start te maken en ook dichter bij zijn vriendin te wonen. Hij heeft een achtergrond in Aerospace Engineering aan de TU Delft en werkervaring als software engineer in de ruimtevaartsector.

Wat doe je in je vrije tijd Yannick?

Ik ben in mijn vrije tijd veel aan het rugbyen, gamen, films en series kijken en meer. Recent ben ik me ook meer en meer aan het verdiepen in de AI ontwikkelingen in de wereld.

Wat is je beste eigenschap?

Doorzettingsvermogen.

Wat was je grootste werk/studie blunder?

Omdat ik, zoals veel anderen, niet goed wist wat ik wilde doen later, ben ik 2 keer van studie geswitched voor ik bij Aerospace Engineering terechtkwam. Na deze opleiding ben ik uiteindelijk in de IT sector terechtgekomen. Dat had allemaal wel wat efficiënter gekund als ik vanaf moment 1 wist dat ik software engineer wilde worden. Vooralsnog had ik het niet anders willen doen wegens de uitgebreide kennis op meerdere gebieden die ik nu heb en de leuke levenservaringen die ik er aan heb overgehouden.

Wat is je favoriete serie of game?

Ik hou van veel series, films en games. Mijn grootste interesse is in Sci-Fi en Fantasie. Series: Game of Thrones, Rick & Morty, Altered Carbon. Films: Alles van Christopher Nolan (Interstellar) of Denis Villeneuve (Dune). Games: Elden Ring.

Waarom deze job en waarom Ndus3?

De hele instelling en visie bij ndus3 spreekt mij heel erg aan. Bij ndus3 zijn veel interessante projecten waar ik mezelf aan mee zie werken. Ik zie ook de mogelijkheid mezelf door te ontwikkelen en een duidelijk toekomstperspectief. Ook vind ik het fijn dat het bedrijf wat “kleiner” en persoonlijker is.

Wat wil je komend jaar qua werk in ieder geval bereiken?

Ik heb tot nu toe voornamelijk ervaring als software engineer. Ik wil graag mij richten op system engineering. Ik zou graag via een gaaf project daarmee in aanraking komen.

Welke branche zou je nog weleens in terecht willen komen?

De evenementenbranche lijkt mij iets waar ik wel in terecht zou willen komen.

Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Als een echte nachtuil ben ik waarschijnlijk al wakker.

Wat zijn je guilty pleasures?

Ik hou iets te veel van een Quarter Pounder bij de McDonalds

Wil je nog iets kwijt..?

Nee.

Meer updates