Update

Ontmoet Melody Krom, HR Management Assistent

Daan | 10 februari 2023 - 3 min leestijd - Ndus3

Ik ben Melody, een gedreven professional met een passie voor mensen en organisaties. Met een leeftijd van 28 jaar ben ik woonachtig in Arnhem, maar met Breda in mijn hart waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Ik heb ook een tijd in Spanje doorgebracht, waar mijn moeder vandaan komt, en ben nu weer al 9 jaar terug in Nederland. Dus als je je Spaans wilt oefenen, aarzel dan niet om me te bellen!

Met een brede werkervaring in klantcontact, van customer service medewerker tot accountmanager binnendienst, ben ik een echte people-person. Het is dan ook niet gek dat ik voor de opleiding Human Resource Management heb gekozen, die ik in 2022 ben begonnen aan de hogeschool Avans in Den Bosch. Door mijn deeltijdopleiding ben ik elke dinsdag fysiek aanwezig op school en kan ik mijn kennis verder uitbreiden om deze in te zetten voor Ndus3.

In mijn vrije tijd ben ik altijd op zoek naar nieuwe avonturen en ervaringen die ik kan delen met vrienden, familie en mijn partner in crime, Colin. De dingen waar ik het meest van geniet zijn: koken, concerten, reizen, sporten en toffe series kijken op Netflix.

Wat is je beste eigenschap?

Inlevingsvermogen, creativiteit en nieuwsgierigheid zijn mijn beste eigenschappen.

Wat was je grootste werk/studieblunder?

Een grappige werkblunder die ik ooit heb meegemaakt was toen ik per ongeluk een e-mail stuurde naar de hele organisatie met een video-call verzoek. Deze was gericht naar één collega maar eindigde in de mailbox van nog 400 andere medewerkers. Mijn collega’s waren verward en namen allemaal contact met mij op om te achterhalen waarover het verzoek precies ging of om aan mij door te geven dat ik het niet correct had verzonden. Ik was meer dan een beetje beschaamd, maar het was wel even leuk om in contact te komen met iedereen. Oeps! 

Wat is je favoriete serie of game?

Het is lastig om maar een serie te benoemen want ik vind er zoveel leuk, maar Peaky Blinders en Breaking Bad staan toch wel hoog in mijn lijst samen met The Office. 

Waarom deze job en waarom Ndus3?

Ik heb gekozen voor de functie van HR Management Assistent omdat ik altijd geïnteresseerd ben geweest in mensen en hun welzijn op het werk. Ik geloof dat HR een belangrijke rol speelt in het creëren van een positieve werkomgeving voor medewerkers en het realiseren van de doelstellingen van een organisatie. Ik zie dit als een geweldige kans om mijn passie voor HR in de praktijk te brengen en mezelf verder te ontwikkelen.

Waarom Ndus3? Het voelde vanaf het begin goed. Ndus3 zet hun medewerkers op de eerste plek en doet er alles aan om de juiste werkomgeving te creëren. Een innovatief en gezond bedrijf met leuke mensen en de ruimte om te leren trokken mij enorm aan. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van het team en dat ik mijn steentje mag bijdragen aan het succes van Ndus3. 

Wat wil je komend jaar qua werk in ieder geval bereiken?

Ik wil me dit jaar vooral richten op het verder ontdekken van Ndus3 en collega’s, optimaliseren van procedures en het efficiënt uitvoeren van dagelijkse taken. Daarnaast wil ik ook mijn algemene kennis uitbreiden en mijn vaardigheden verbeteren binnen mijn vakgebied.

Welke branche zou je nog wel eens in terecht willen komen?

Kunst, cultuur, design en media.

Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Pizza, eigenlijk eten in het algemeen. 

Wat zijn je guilty pleasures?

  • Romcoms en Disneyfilms kijken
  • Online shoppen: alles aan mijn winkelmandje toevoegen maar niet afrekenen en daarna vergeten 
  • Naar Rammstein luisteren en hardop meezingen tijdens het rijden 
  • Een hele bak Ben & Jerry’s in een keer leegeten

Wil je nog iets kwijt..?

Nee, ik heb denk ik genoeg (te veel) verteld. 😉 

Meer updates