Update

Nieuw bij Ndus3: Software Engineer Saul Gebhardt

Daan | 10 juni 2024 - 2 min leestijd - Ndus3

Ik ben Saul, 25 jaar oud en woon in Haarlem. Na mijn studie Artificial Intelligence aan de Universiteit Utrecht ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen, en ik weet zeker deze via Ndus3 te kunnen vinden.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar de bioscoop. Verder ben ik een groot fan van muziek, zowel ernaar luisteren als het spelen ervan (ik speel piano en gitaar). Ik ga daarom graag naar concerten, en probeer minstens 1x per jaar naar een festival zoals Lowlands te gaan. Tot slot doe ik graag mee met pubquizzes of een avondje spelletjes spelen.

Wat is je beste eigenschap?

Leergierigheid, interesse in anderen en mijn doorzettingsvermogen zijn mijn beste eigenschappen.

Wat was je grootste werk/studieblunder?

Zodra ik mijn BSA had behaald tijdens mijn eerste studiejaar, heb ik besloten om de rest van het schooljaar niet meer naar colleges te gaan, en in plaats daarvan met vrienden veel af te spreken. Heel gezellig natuurlijk, maar ook vrij onverstandig; het heeft me een half jaar studievertraging opgeleverd.

Wat is je favoriete serie of game?

Ik vind een potje Dota of Counter-Strike met vrienden op z’n tijd wel leuk. Ik ben niet echt een grote seriekijker, maar mijn favoriete film aller tijden is Eternal Sunshine of the Spotless Mind!

Waarom deze job en waarom Ndus3?

Ik vind het leuk om de kans te krijgen in verschillende bedrijven aan verschillende projecten te werken, variety is the spice of life. Bij Ndus3 krijg ik ook het gevoel dat er goed wordt geïnvesteerd in de binding van Ndustrians met Ndus3. Niet alleen met sociale activiteiten, maar de trainingen, innovation groups en lab days dragen hier voor mijn gevoel sterk aan bij. Dit zorgt ervoor dat je mede-ndustrians ook echt kan leren kennen, in plaats van dat je alleen weet dat ze bij andere bedrijven aan andere projecten werken.

Wat wil je komend jaar qua werk in ieder geval bereiken?

Veel nieuwe mensen leren kennen! Natuurlijk wil (en ga) ik heel veel nieuwe dingen leren bij mijn eerste project, maar het komende jaar wil ik vooral een uitgebreider en gevarieerder netwerk opbouwen.

Welke branche zou je nog wel eens in terecht willen komen?

(Hoger) onderwijs spreekt me wel aan, met al die vakantiedagen.

Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Je mag mij altijd wel wakker maken om mijn mening over bepaalde films of muziek te vragen.

Wat zijn je guilty pleasures?

Meeblèren met Taylor Swift in m’n eentje, en slechte Romcoms die een goede soundtrack hebben.

Wil je nog iets kwijt..?

Ik vind wielrennen de beste sport om naar te kijken, ik heb er een heel uitgebreide verklaring voor, maar voor nu houd ik het hierbij.

Meer updates