Update

Kerst met onze engineers

vaso | 22 januari 2021 - 2 min leestijd - Ndus3
Kerst met onze ingenieurs

Het is alweer bijna kerst, wat gaat de tijd toch snel. Kunnen jullie ook niet wachten tot het nieuwe jaar? Wij althans niet, maar eerst maar even mooi kerst vieren. Wij vieren dit jaar kerst ook wat anders dan normaal, maar laten we er het beste van maken. Ben jij benieuwd hoe onze engineers dit jaar kerst gaan vieren? Lees dan snel verder.

Vandaag vertellen wij wat meer over wat onze engineers gaan doen tijdens kerst. Deze engineers zijn: Gerran, Martin, Willem, Ruud en  Tjasse. Lees hier meer.

Wat gaan onze engineers doen tijdens kerst?

Alle mannen vieren dit jaar kerst met hun familie, maar dan de wat kleinere variant. Soms gaan de mannen ook uit (bijvoorbeeld Willem) met hun vrienden, maar helaas gaat dat dit jaar niet.

Gerran heeft een super leuke ‘halve traditie’,  zoals hij het zegt. Dan gaat Gerran met zijn vrienden midden in de nacht gourmetten. Hij gaat dan rond 02:00 à 03:00 gourmetten. Meestal gebeurt dit na het uitgaan, maar helaas gaat dat dit jaar niet lukken.

De wensenlijst

Onze engineers hebben allemaal wel hun eigen wensen. Als jij niet weet wat je wil of als cadeau kan vragen, dan kan je ook nog wat inspiratie halen uit de Sinterklaas blog.

Tjasse en Ruud houden er allebei van om aan hun huis te klussen en vragen ook het ene na het andere gereedschap. De mannen houden ervan om aan de slag te gaan en mooi resultaat te zien. Ruud zegt dat: “Als engineer ben je eigenlijk altijd wel geïnteresseerd in gereedschap.” Wat Ruud bijvoorbeeld vraagt is een kolomboor. Hij vindt het leuk om de huis automatisering uit te breiden, bijvoorbeeld dat je via een app de lampen uit kan zetten of aan de hand van bewegingssensoren. Daarnaast had Ruud laatst ook een meubel gemaakt voor zijn zoon, waar hij dan kan tekenen en zijn speelgoed kan opbergen. Dus met gereedschap zit je bijna altijd wel goed bij onze ingenieurs.

Willem houdt ervan om aan de slag te gaan met een Raspberry Pi. De Raspberry Pi is een heel klein computertje, waar je verschillende dingen mee kan programmeren en dan kan jij je eigen projectjes maken. Je hebt diverse kits van beginner tot ervaren. Hij vindt het leuk, omdat als je iets bedenkt en maakt en het lukt ook nog, dan geeft dat veel voldoening.

Dit is wat onze mannen gaan doen tijdens kerst en wat zij wensen. Wij wensen  jou alvast een fijne kerst!

Meer updates