Update

Kerst met Ndus3

leon | 28 januari 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Natuurlijk konden wij dit jaar de kerst niet helemaal in de kou laten staan. Voorgaande jaren deden wij (de medewerkers van Ndus3) een kerstdiner. Helaas gaat dat dit jaar niet, maar daar hadden wij een oplossing op bedacht. Wij gingen dit jaar gezellig met z’n alle kerstvieren aan de hand van videobellen. Zo organiseerden wij ons eigen kerstdiner, want wij vinden het belangrijk dat we samen met al onze medewerkers ook gezellige dingen doen. Als je meer wil weten over hoe onze ingenieurs kerst vieren en wat hun wensen zijn, lees dan meer hier.

Het kerst pakket

Al een paar maanden geleden konden wij aangegeven wat onze voorkeur was voor het kerstdiner, nog niet wetend dat dit in het kerstpakket zou gaan zitten van Ndus3. Bij het voorgerecht en het hoofdgerecht kon er gekozen worden of diegene vegetarisch, vis of vlees wilde. Daarnaast kon er ook nog worden gekozen of er non-alcoholisch of alcoholische drankjes bij konden worden geserveerd.

Daar was het kerstpakket dan, een pakket met het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Het werd helemaal thuis bezorgd en zag er super mooi en lekker uit. Naast alle lekkernijen ontvingen we ook nog een super mooi lerenschort met het Ndus3 logo erop. De gerechten waren zoals goed als klaar er moesten alleen nog een paar dingen worden gemaakt.

Het kerstdiner

De dag was aangebroken. Donderdag 17 december 2020 om 19:00 stipt zat iedereen klaar. De tafel was mooi gedekt en iedereen zag er mooi uit. Gerben hield een speech over hoe 2020 was gegaan en desondanks COVID-19 Ndus3 toch was gegroeid. Het ging natuurlijk niet geheel roze kleuren en maneschijn, maar kijkend over het geheel was het een mooi jaar. We hopen dat 2021 nog mooier wordt. Wat ook super leuk was, dat iedereen hun favoriete nummer van 2020, hun guilty pleasure liedje en grijs gedraaide liedje stuurde naar Leon. Wie de meeste namen bij de liedjes matchte, zal binnenkort een prijs winnen. Dit was een leuk extraatje om elkaar wat beter te leren kennen. Uiteindelijk proosten we en sloten we het videogesprek af. Iedereen ging samen met hun geliefden heerlijk genieten van zijn of haar gerechten naar keuze.

Wij hebben al een fantastische kerst gehad met ons team en hopelijk jij ook. Wij wensen namens Ndus3 en al onze medewerkers jou een hele mooie kerst!

Meer updates