Update

Kerst met Ndus3

vaso | 30 december 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Kerst is de mooiste tijd van het jaar en ondanks de extra maatregelen wilden we het feest samen niet missen. Helaas moesten we onze outdoor plannen veranderen in een online evenement, maar dan wel één vol met interactieve activiteiten, lekker eten en wijn, en natuurlijk cadeaus!

Kerstpakketten

Er was het kerstpakket met voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Elke Ndustrian had zijn favoriete gerecht gekozen uit een verscheidenheid aan mogelijkheden en dit combineren met een fles wijn voor de Kerst toast! De pakketjes werden door Gerben en Jan Peter zelf bij elke medewerker thuis bezorgd en zagen (en waren!) super leuk en smakelijk uit. Naast alle lekkernijen kreeg ons team twee cadeaus die we aan het eind van het diner met z’n allen zouden openmaken.

Kerstdiner

Het kerstdiner vond plaats op woensdag 22 december om 19.00 uur. Ieder was er met hun glas wijn en in een goed humeur! Het evenement begon met een presentatie door Gerben over hoe Ndus3 in 2021 is geëvolueerd en wat onze doelen zijn voor het komende jaar. 2022 wordt een veelbelovend jaar voor Ndus3!

Daarna was het tijd voor wat extra plezier! Jan Peter had een pubquiz voorbereid waaraan iedereen meedeed. Er waren verschillende soorten vragen over kennis, muziek, films, etc. De trotse winnaar was dit jaar Wouter maar de anderen bleven niet ver achter. Het was een leuke onderbreking van ieders harde werk en een leuke manier voor het team om nog meer een band op te bouwen! En als laatste, maar misschien wel het meest opwindende, was de opening van de cadeaus. Een bedrijf vol ingenieurs met liefde voor techniek zou geen mooier cadeau krijgen dan een smartwatch en een powerbank. Iedereen was enthousiast! Ten slotte hebben we (nog) een keer getoast en het videogesprek beëindigd.

Meer updates