Update

Groei dus feest!

Nicoleta de Rijk | 28 januari 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Feest bij Ndus3

Afgelopen week hadden we een feestje bij Ndus3. Waarom?

We bestaan al ongeveer anderhalf jaar en we zijn weer gegroeid. Je leest het goed tegen de Corona wind in. En dat moest gevierd worden!

Uiteraard met de mensen die dat voor elkaar hebben gekregen de dames en voornamelijk heren van Ndus3. Afgelopen week hebben we dus weer ons jaarlijkse bedrijfsuitje georganiseerd. We houden van sporten en uitdagingen. Combineer die twee elementen en je komt logischerwijs uit bij waterskiën.

Waterskiën met Ndus3

We zijn met de jongens gaan waterskiën bij Down Under op gepaste afstand, uiteraard. Bij een grind afgraving in Nieuwegein heeft een slimme ondernemer een restaurant en een waterski rondje aan een kabelbaan aangelegd. Het resultaat is lachen gieren & brullen.

Kijk daar staan ze, Ndustrians.. te shinen. Of te zenuwen… Hier werd namelijk uitgelegd wat er gebeurt als je als beginner een schans pakt. Of je gewicht niet evenwichtig verplaatst over de ski’s.

In de startpositie – shizzle is starting to get real.

Sommigen van ons hadden het gelijk te pakken en de rest ook na wat toelichting. Als je de eerste start voorbij was en kon blijven staan, ging het hard!

De resultaten waren lachen. Na een val volgt de walk of shame of swim 😉

Zoals je kan zien was het super gezellig samen en werd er veel bijgepraat en gelachen.

De dames en heren hebben het feestje verdiend, dubbel en dwars.

Ook interessant: Feest bij Ndus3 | Ndus3 goes Crazy Canoe

Meer updates