Update

Feest bij Ndus3 | Ndus3 goes Crazy Canoe

Teamuitje - Crazy Canoe - Ndus3
Nicoleta de Rijk | 28 juni 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Feest bij Ndus3

We verzamelden met zijn allen bij Het Oude Tolhuys in Utrecht. Onder het genot van een drankje konden we na lange tijd elkaar eindelijk weer eens fysiek spreken. De afgelopen tijd zijn wij flink gegroeid. En voor sommigen van ons was het dan ook de eerste keer om elkaar te ontmoeten.

Eenmaal compleet opende het management de avond met een korte speech. Waar staan we nu en waar willen we met zijn allen heen? We zijn aan het groeien, hard, en die groei willen we graag volhouden. Naast het verwelkomen van onze nieuwe Ndustrians werd wel een héle kleine, nieuwe teamgenoot aangekondigd. Want Carlijn, onze talentmanager, is in blije verwachting! En dat konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

Ndus3 goes Crazy Canoe

Op een lege maag kan natuurlijk niet gekanood worden. De Tolhuys Burger, Surfers Burger, kipsat;e of toch liever de gnocchi? Zegt u het maar! Na het eten kregen onze Ndustrians de kans om langs een aantal verschillende stationnetjes te lopen waar een aantal goodies op hen lagen te wachten.

Bij de eerste stop stond voor iedereen een fles heerlijke bosbessensap klaar. Gebrouwen door de ouders van Tjasse vanuit hun eigen bosbessenbrouwerij. Lucky us! Door naar het volgende station waar onze Ndustrians een rugtas met drinken voor het kanoën konden ophalen. Station 3: hier stond voor iedereen een Grilleimer Pronto klaar. Rijkelijk gevuld natuurlijk! En tot slot werd het hoog tijd om onze Ndustrians weer in een nieuwe jasje vestje te steken.

Na het volladen van de auto’s vertrokken we gezamenlijk naar de kano’s. Een beetje verlaat hoorden we dat we de lange route qua tijd niet zouden halen. Challenge accepted,.. Met kaart en al betraden we per tweetal de wilde wateren van Utrecht. Onze vaardigheden werden flink op de proef gesteld. Zo zijn er uiteindelijk zo’n drie/vier verschillende routes gevaren met ieder zijn eigen uitdaging; navigeren, samenwerken, uithoudingsvermogen en zelfs lenigheid. Zo werden bij sommigen de bruggetjes steeds lager en lager en lager… De een was dan ook eerder terug dan de ander.

Een zeer geslaagde avond, afgesloten met een drankje bij terugkomst.

Groei jij met ons mee?

Wij zijn helemaal opgeladen en met volle energie gaan we er weer tegenaan! De boodschap is ons helder: wij willen blijven groeien! Groei jij met ons mee?

Bekijk onze vacatures en join the team!

Meer updates