Update

Ndus3 uitgeroepen tot FD Gazelle 2023

Ndus3 FD Gazelle 2023
Daan | 17 oktober 2023 - 1 min leestijd - Ndus3

Met trots kunnen we mededelen dat Ndus3 is uitgeroepen tot FD Gazelle 2023! Ndus3 is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio West en categorie klein.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad. Voor de selectie gelden uitdagende financiële criteria, zoals een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, een positief nettoresultaat en goede financiële gezondheid.

In het eerste jaar dat Ndus3 mocht meedoen, zijn we meteen in de prijzen gevallen. Leon Willemsens, CFO van Ndus3: “We zijn blij dat we in zo’n korte tijd bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland zijn gaan horen. Onze consultants zetten zich elke dag in om een  bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze klanten. Dat hun succes bij onze klanten leidt tot deze prijs, is heel mooi om te zien. De FD Gazelle is de verdiende kroon op het harde werk van ons gemotiveerde en hooggekwalificeerde team.” Gerben van Manen, CCO van Ndus3 vult aan: “Het is fantastisch om bij de deelname direct in de prijzen te vallen, maar de ambitie gaat verder. Volgend jaar willen we doorstoten naar de categorie Middelgroot, waarbij we uiteraard onze medewerkers op de eerste plaats blijven zetten.”

Ndus3 is in 2019 opgericht en heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem en Eindhoven. Er werken inmiddels 50 engineering consultants die zich bezighouden met software development en testing voor zo’n 35 grote spelers in de smart industry.

Meer updates