Update

Een kijkje achter de schermen bij Hyster-Yale

Kraan van Hyster-Yale
Daan | 04 oktober 2023 - 2 min leestijd - Tech

Als het gaat om vooruitgang en innovatie, geloven wij bij Ndus3 sterk in het delen van kennis en ervaringen binnen onze organisatie. Een van de manieren waarop we dit realiseren, is door middel van onze Innovation Groups, waarin onze ingenieurs de kans krijgen om van elkaar te leren en nieuwe inzichten op te doen. 

Onlangs hadden we een opmerkelijke gelegenheid om onze horizonten te verbreden door een bezoek aan een van onze gewaardeerde klanten, Hyster-Yale. Afgelopen dinsdag werden we door onze collega Guy Theunissen ontvangen, die ons een exclusieve rondleiding gaf door de productielijn van Hyster-Yale in Nijmegen. Het werd al snel duidelijk dat kwaliteit en veiligheid hier de hoogste prioriteit hebben.

Een Duik in de Productie

De productielijn van Hyster-Yale is indrukwekkend te noemen. Terwijl we de fabriekshal betraden, viel ons oog meteen op de historie en het portfolio van Hyster. Vervolgens leidde Guy ons langs de verschillende stations waar Hyster-Yale heftrucks worden geassembleerd. Hij benadrukte het belang van precisie en kwaliteitscontrole in elke stap van het proces. Het was duidelijk dat er geen ruimte is voor compromissen als het gaat om de veiligheid en betrouwbaarheid van hun producten.

De Digitale Wereld van Hyster-Yale

Na de fascinerende rondleiding door de productielijn, werden we meegenomen naar de wereld van softwareontwikkeling bij Hyster-Yale. Hier werden we getrakteerd op inzichten in hoe software wordt ontwikkeld en hoe strenge kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Guy lichtte toe welke uitdagingen ze tegenkomen en hoe ze innovatieve oplossingen vinden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Veel dank aan Hyster-Yale en Germa voor het mogelijk maken van deze inspirerende avond!

Meer updates