Update

Dit is Joëll Mennes – Team Manager West

Joëll Mennes
Daan | 29 september 2022 - 2 min leestijd - Ndus3

Ndus3 wordt sinds kort versterkt door Joëll, en daar zijn we blij mee! Als Team Manager West is Joëll verantwoordelijk voor onze klanten en consultants in het westen van het land.

Stel jezelf even voor

Ik ben Joëll Mennes, 27 jaar oud en ik woon in Spijkenisse. Hier woon ik samen met mijn vriendin Brenda (23). Wij hebben een kat, Christo. Nadat ik mijn propedeuse Psychologie had gehaald aan de EUR had ik toch besloten een andere richting op te gaan. Ik ben toen Business Studies gaan studeren met een afstudeerrichting op Marketing.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik sport, elke dag (hardlopen/krachttraining). Ik vind het verder heel leuk om op stedentrips te gaan of eigenlijk elk ander excuus te gebruiken om een stad buiten mijn eigen stad te kunnen bezoeken. Verder hou ik van de cliché dingen als uit eten en ben ik een speciaalbier liefhebber.

Joëll in de USA

Wat is je beste eigenschap?

Ik kom altijd op tijd.

Wat was je grootste werk/studieblunder?

Ik liep mijn economie toets binnen terwijl ik had geleerd voor Duits.

Wat is je favoriete serie of game?

Family Guy, Breaking Bad, Prison Break, Queen of the South, kan niet kiezen 😉

Waarom deze job en waarom Ndus3?

Ndus3 is oprecht het eerste bedrijf wat het anders doet dan dat ik tot nu toe ben tegen gekomen. De mensen van Ndus3 zijn hecht met elkaar en men weet wat er speelt bij de ander (zowel werk als privé). Dit levert een familiair gevoel op en dat zie je terug in de sfeer van de organisatie. Dit kreeg ik al mee tijdens de eerste gesprekken en dat vond ik erg belangrijk en onderscheidend. Deze job vervul ik met plezier omdat ik er blij van word om nieuwe technieken te leren, maar vooral ook om banden te vormen met nieuwe mensen en hen te mogen ondersteunen en begeleiden tijdens de carrière. En dit allemaal met een familiair gevoel. Wat wil je nog meer?

Wat wil je komend jaar qua werk in ieder geval bereiken?

Ik wil samen met het team nieuwe gave projecten leren kennen maar vooral ook het team uitbreiden met nieuwe gedreven Ndustrians!

Welke branche zou je nog wel eens in terecht willen komen?

De automotive lijkt me erg gaaf.

Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Een stedentripje uiteraard! Of een paar nieuwe schoenen, word ik ook altijd erg gelukkig van!

Wat zijn je guilty pleasures?

Ik heb hier lang over nagedacht, maar die heb ik denk ik niet echt. (Redactie: dat doet het ergste vermoeden…)

Welkom bij het team Joëll!

Meer updates