Snel een developer inhuren én budget overhouden?

Smart deal

Dat noemen de dus een sweat deal: tot september kunnen we een beperkt aantal smart engineering consultants tegen gereduceerd tarief aanbieden.

Ndus3 bestaat deze zomer 5 jaar, en wie jarig is trakteert op iets lekkers. En in ons geval ook op iets slims! Tot 1 september kun je een aantal van onze software engineers tegen gereduceerd tarief inhuren. Dat betekent snel extra handen voor je project en 10% op de inhuurkosten besparen. Niet gek toch? Onze engineers hebben verschillende achtergronden en expertises, dus we kunnen altijd de juiste match maken. De volgende developers komen binnenkort beschikbaar:

Ole ten Hove – Data Science Engineer

Ole is een enthousiaste en nieuwsgierige engineer met een solide academische achtergrond in Artificial Intelligence. Naast ervaring in neural decoders en data mining brengt Ole ook praktische vaardigheden mee, zoals Python, Computer Vision, Tensorflow en Docker.

Marco van Nieuwenhoven – Sr. Software Designer

Marco is een gemotiveerde software engineer met 25 jaar ervaring. Hij heeft een passie voor innovatie binnen automatisering en blinkt uit in root cause analysis. Marco werkte voor onder andere ASML, Capgemini en Vanderlande. Tot zijn skills behoren C, C++, C#, Java, JavaScript en VBA.

Marios Papa – System Engineer

Marios is een een creatieve en doortastende technisch professional die uitblinkt in probleem oplossend denken. Hij werkte onder andere bij Thales, FMI en Demcon en heeft een breed pakket aan skills: C++, Python, RedHat, Ansible en Jenkins.

Ersin Tanriverdi – Software Engineer

Ersin is een ambitieuze ontwikkelaar met een bachelor Mechanical Engineering en meer dan tien jaar ervaring met software ontwikkeling voor industriële toepassingen. Ersin werkte onder andere voor ICT, Wassenburg Medical en Enercon. Tot zijn skills horen C++, Python, MQTT en Arduino.

Neem voor meer informatie contact op met Sr. Team Manager Erik Heijnen via 06 1013 4765.
Hij helpt je graag aan een passende oplossing.

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures