Ontmoet onze engineering consultants

Wouter Knol

Korporaal ingenieur E. Knol – gewoon Wouter voor vrienden – is een ingenieur in hart en nieren. Deze gedreven techneut heeft een bachelor Automotive Engineering op zak en inmiddels ruim 10 jaar werkzaam in internationale automotive bedrijven. Begonnen als Product Manager auto-verlichting en later ontstekingssystemen, heeft hij een switch gemaakt naar software ontwikkeling en testen. Zijn doel is om de kennis van de Automotive Engineering te combineren en zich te ontwikkelen richting Test Manager.

Wouter staat voor zijn werk. Hij doet grondig onderzoek, analyseert het probleem en transformeert dat naar oplossingen. Van ontwerp tot testen en specificatie tot implementatie. Wouter zorgt dat het voor elkaar komt. Geen pleisters plakken, maar de kern van het probleem oplossen.

Naast zijn reguliere werk, heeft Wouter vele nevenactiviteiten gedaan. Een bestuursfunctie bij een studentenvereniging tijdens de studie, vrijwilligerswerk als penningmeester bij de Hartstichting en vice-voorzitter van de OR. Sinds 3 jaar is hij buiten kantooruren actief bij de Nationale Reserve van de Landmacht. Daar leert hij diverse militaire skills die ook in het dagelijks leven heel erg van pas komen.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures