Update

Waar werkt een C++ Engineer en wat doet deze?

C++_QT ontwikkelaar - vacature - Ndus3
Nicoleta de Rijk | 09 maart 2021 - 2 min leestijd - Tech

Wat doet een C++ Engineer?

Als C++ Engineer houd jij je voornamelijk bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van software, gebruikersinterfaces en/of andere toepassingen in C++.

Programmeren bestaat voor 10% uit het schrijven van codes en voor 90% uit het begrijpen waarom de code niet werkt.”Tom Fleuren, Controls Engineer bij Ndus3

Waar ga je aan de slag?

Bij Ndus3 natuurlijk! Bij Ndus3 gaan wij samen met jou kijken hoe wij jouw carrière als c++ engineer naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen stellen we een persoonlijk ontwikkel plan op. Het faciliteren van jouw groei is gebaseerd op het 3C model.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij als engineer het bij ons naar je zin hebt. Dat zit niet alleen in de voortgang van jouw ontwikkeling of materiele zaken maar ook in het maken van plezier. Om die reden investeren wij graag in gezamenlijke activiteiten. Zo gaan we bijvoorbeeld waterskiën of indoor sky-diven, organiseren we BBQ’s en spannende game avonden of spelen we (online) escape rooms

Wat verdient een C++ Engineer?

We zullen eerlijk zijn: als je net bij ons komt werken zal je niet meteen het hoogste salaris verdienen, de grootste leaseauto rijden of de dikste bonus ontvangen. Maar natuurlijk groeien deze zaken mee wanneer jij ook groeit, we zouden wel gek zijn om jouw arbeidsvoorwaarden niet te matchen met je marktwaarde.

Momenteel hebben wij een vacature lopen voor C++ / QT ontwikkelaar. Het salaris is begroot op €3.775,- / €4.530,- op basis van een voltijds functie. Meer weten? Klik dan hier en neem gerust contact met ons op, wij zijn benieuwd naar jou en maken graag kennis.

Meer updates