Update

Sinterklaas met onze engineers

vaso | 22 januari 2021 - 3 min leestijd - Ndus3
Sinterklaas met onze ingenieurs

Het is bijna 5 december, dat betekent een heerlijk avondje Sinterklaas. Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor je verlanglijstje? Onze engineers helpen je uit de brand.

Danny, Martin, Gerran en Guy just love Sinterklaas en delen wat op hun persoonlijke verlanglijstjes staat. Deze mannen werken allemaal voor de klanten van Ndus3 en zijn één voor één bewezen toppers, dus we zijn benieuwd. Op deze pagina vertellen we wat meer over hun professionele achtergrond.

Hoe vieren onze engineers dit jaar Sinterklaas?

Ten eerste Danny. Danny viert dit jaar Sinterklaas net wat anders dan normaal. Normaal gesproken viert hij Sinterklaas met de familie van zijn vriendin en dan maakt iedereen voor elkaar een surprise en een gedicht. Dit is dan bij iemand thuis, maar dit jaar gaan ze het doen via videobellen. Iedereen brengt van tevoren op gepaste afstand zijn of haar surprise en gedicht naar de desbetreffende persoon toe. Een prima oplossing in deze barre tijden.

Wat staat er op het lijstje van onze engineers?

Maar wat zijn de wensen van onze mannen? Onze engineers hebben allemaal hun eigen vakgebieden en interesses en dat weerspiegelt zich duidelijk in hun wensen.

Gerran

Gerran is in zijn vrije tijd DJ en organisator van dance events. Hij heeft al een grote verzameling vinyl platen. Gerran geeft de voorkeur aan vinyl boven digitaal. “Omdat het een authentiek en warm geluid creëert.” Gerran geniet er ook van zaterdagochtend uren in een platenwinkel op zoek te gaan naar de beste platen. Als jij ook op zoek bent naar een plaat geeft Gerran als tip: “Als je een plaat in de winkel aanzet, luister dan altijd met pitch 5% omhoog en omlaag. Zo kan je horen of de plaat echt wat voor jou is.” Als DJ zet het gebruik van vinyl platen ook aan om zijn skills achter de wheels van steel te verbeteren. Het zal je dan ook niet verbazen dat er alleen maar techno platen op de wensenlijst van Gerran staan.

Martin

Martin is een echte gadget freak en vindt het fantastisch om gadgets in elkaar te zetten en te ontvangen. Laatst had hij nog een kastje voor de auto gemaakt, dit kastje kan storingen bij de auto weergeven. Martin leest ook graag blogs waar wat verteld wordt over gadgets voor de auto of de fiets. Martin kan je blij maken met vele gadgets, maar diegene die boven aan zijn lijstje staan zijn toch een GPS voor de fiets en een oscilloscoop. Je weet, toch: een meetinstrument uit de elektrotechniek dat cyclische variaties in een elektrische grootheid goed zichtbaar kan maken.

Guy

En wat zou Guy willen van Sinterklaas? Guy is our kind of engineer – in hart en nieren dus. Dat blijkt ook uit alles. Hij is gek op bouwen in de weekenden. Guy heeft namelijk een kleine houten elektrische bootje in elkaar gezet, ook wel een Rapid Whale genoemd. Dit is een bouwpakket wat je zelf in elkaar kan klussen. Daarnaast maak je hem ook heel blij als jij zijn Star Wars lego collectie aanvult. Wat minder complex maar net zo leuk. Van een Imperial Star Destroyer heeft hij een eet tafel lamp gemaakt (omdat het kan).

Dus met deze onmisbare tips van onze mannen hopen we dat jullie dit jaar dus Sinterklaas alsnog tot een groot succes kunnen maken.

Wij wensen je een fijne Sinterklaasavond, tot snel!

Meer updates