Update

Ndus3 E-kart 2020 – Gamenight

Nicoleta de Rijk | 28 januari 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

We hadden voor de uitbraak van het Coronavirus gepland om met het Ndus3 team te gaan E-karten. Dat zouden we afgelopen week gaan doen bij Coronel Racing in Huizen. Gezien de omstandigheden hebben we dat nu online gedaan, via het game platform Stadia van Google. En we hadden er zin in, moet ik toegeven.

Iedereen zat er klaar. De geur van verbrand rubber, asfalt en zweet vermengde zich in onze huiskamers. Hier hadden we op gewacht. Iedereen was tot op het bot voorbereid en gemotiveerd. Een streng trainingsregime had ons gebracht op het punt waar we nu waren aangekomen.

Quick to start, slow to finish. 

Na een briljante start, iedereen kwam snel uit de startblokken! Echter in ons enthousiasme, had niet iedereen rekening gehouden met een scherpe eerste chicane. Kortom, lichte lakschade – niemand kwam ongeschonden de bocht uit. De toon was gezet, de rest van de race was totale chaos met bijbehorende grappen en lol.

We reden vier circuits met het een onze Ndustrians, we reden op tijd. Het was helder. Ndustrians gaan “all in” laten zich niet afremmen door iets futiels als het verliezen van motorkap of bumper. Met een beetje goede wil zou het ook “de Max Verstappen mindset” genoemd kunnen worden. Als je een Ndustrian in je achteruitkijkspiegel ziet, kan je ervan uit gaan dat hij er langs zal blijven proberen te gaan tot de Wifi op is.

Engineers will be engineers.

Wie de winnaar zou zijn, tekende zich al vrij snel af. Michael was alleenheerser op het asfalt, met secondes verschil per circuit en minuten in het eindklassement.

We dachten Michael te kennen als vaardige lead test engineer, die onze klant Huisman verder helpt maar kennelijk dus ook vlijmscherpe racecoureur. Michael nam de cup mee naar huis.

Zie ‘m shinen. Maar dat kan natuurlijk ook komen door het feit dat hij binnenkort zijn tweede kindje verwacht! De avond en de race was kortom een groot succes, althans voor de jongens. (Niet voor mij, zie ranglijst boven.)

Het is niet altijd makkelijk contact te houden met teams als je vanuit huis werkt dus dit was een top avondje samen. We racen en rammen elkaar nu elke donderdag avond van de baan. Mijn verwachting is dat onze Thursday night – Game-night nu vast onderdeel zal gaan worden van ons wekelijkse ritme. Ik kijk ernaar uit.

En ik kan het je aanraden, je bent welkom bij Ndus3.

Ook interessant: Succes tot de derde macht | Gelukkige werknemers

Meer updates