Update

Aan de slag als Embedded Engineer bij Ndus3

Embedded Engineer - Vacature - Ndus3
Nicoleta de Rijk | 16 maart 2021 - 2 min leestijd - Ndus3

Beschik jij over een diploma Bachelor of Master in Industriële Automatisering, Embedded Systems, Technisch Natuurkunde of Besturingstechniek, Informatica of een andere technische opleiding? En wil jij aan de slag als Embedded Engineer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Embedded Engineer bij Ndus3

Als CODESYS Engineer ontwikkel, bouw en implementeer je software voor industriële installaties en machinebouw. Klinkt heel chique maar dit is wat jij met je ogen dicht kan. Jij kan wensen van klanten vertalen naar ontwerpen en jij bent gek op koffie. Je strooit de automatiseringsoplossingen in het rond en succesvol programmeren is jouw “middle name”. Zowel zelfstandig als in teamverband sta jij je mannetje en je weet van de hoed en de rand wanneer het gaat om het testen en programmeren in CODESYS. Daarnaast ben jij een van de go-to-guys voor klanten. 

“Je eigen code, een “stukje tekst”, zien werken op een MCU en je systeem zien aansturen, dat is toch iets wat me elke keer weer een kick geeft.”.Patrick van Bennekom, Embedded Software Engineer bij Ndus3

Hoe begeleidt Ndus3 jou?

Bij Ndus3 koppelen we je aan een mentor waarmee je samen kijkt naar je ervaringen en uitdagingen om zo samen te komen tot een glansrijke carrière. Dat betekent dat wij jou steeds een stapje hoger in de ladder helpen naar je ambities. Bij Ndus3 kan je jezelf onbeperkt door ontwikkelen en blijven leren. Hoe we dat realiseren lees je hier. We love to innovate!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Bekijk dan hier de volledige vacature voor Embedded Engineer bij Ndus3. Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

Meer updates