RSVP je plek voor de Ndus3 Tech Tuesday

Terberg easymile

Wanneer
Dinsdag 9 april van 14:30 tot 18:30

Waar
ElaadNL / IPKW
Westervoortsedijk 73, Gebouw KB
6827 AV Arnhem

Reserveer hier je plek voor de Ndus3 Tech Tuesday editie ‘Productontwikkeling in de energietransitie’ op dinsdag 9 april in Arnhem. Sprekers van onder andere Alfen, Hyster-Yale, Ifm, Nuvera en ElaadNL vertellen over waar ze mee bezig zijn, hoe ze obstakels overwinnen en welke key-developments zij de komende twee jaar zien aankomen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

_____


VOOR WIE?

Deze middag wordt georganiseerd door Ndus3 in samenwerking met ElaadNL, en is met name interessant voor business developers, product owners, ontwikkelaars, testers en groepsleiders binnen R&D.

Kom inspiratie opdoen, ontmoet collega’s en leer van de inzichten die gedeeld worden. Meld je dus snel aan voor deze interessante en interactieve middag!

Wat kan Ndus3 voor jouw organisatie betekenen?

Op zoek naar speciale kennis voor een tijdelijke aanvulling op jouw team? Neem dan contact op met Joëll Mennes om de mogelijkheden te bespreken via mail of 06 2196 2626.

Ontwikkel je mee?

Wij zoeken slimme geesten die willen bouwen aan het Nederland van morgen. Die blij worden van techniek en ervaring hebben met coding.

Wij geloven niet in ingewikkelde procedures. Geef ons een belletje of stuur de link naar je LinkedIn profiel. Je CV uploaden mag natuurlijk ook.

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente vacatures

Bekijk meer vacatures